Dr. Csernus Imre: "Te vagy a felelős, ha drogos a gyereked!"

felelősség drog szülő alkohol Csernus Imre szenvedélybetegség pszichiáter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dr. Csernus Imre úgy véli, tévúton jár az a szülő, aki önmaga akarja megvédeni a gyermekét a drogtól vagy az alkoholtól. A népszerű pszichiáter szerint a valódi megoldás ezekre a kérdésekre nem a szigorú felügyeletben rejlik. Hogy mégis mi a legbiztosabb visszatartó erő, azt megtudhatod a Videoklinika.hu videójából - magától dr. Csernus Imrétől.

Tipp! A sovány vagy a molett a szexi? Kattints a galériáért! (+18)


http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110728-leeszi-a-hust-a-csontrol-az-uj-legalis-drog.htmlLátni lehetett, hogy életveszélyben Amy Winehouse - A drogfüggőség jeleihttp://www.life.hu/legykepben/20110729-latni-lehetett-hogy-eletveszelyben-amy-winehouse-a-drogfuggoseg-jelei.htmlEgy szenvedély, aminek Winona Ryder sem tud ellenállni: a kleptomániahttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110602-kleptomania-amikor-a-lopas-nem-bun-hanem-betegseg.html9 helyzet, amikor csak az alkohol segíthttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20111004-az-alkohol-jotekony-hatasai.htmlVeszélyes lehet az energiaitalt alkohollal kevernihttp://www.lifenetwork.hu/lifenetwork/taplalkozastudomany/20101116-veszelyes-lehet-az-energiaitalt-alkohollal-keverni.htmlDr. Csernus Imre: Úgy éreztem, az életemért küzdök!http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120127-dr-csernus-imre-a-panikbetegseg-tunetei.htmlDr. Csernus Imre: "Ezért nem összetartó a magyar nép"http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120117-dr-csernus-imre-ezert-nem-osszetarto-a-magyar-nep.htmlDr. Csernus: Hatévi gyávaság után így kell elkezdeni csajozni (18+)http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120109-dr-csernus-6-evi-gyavasag-utan-igy-kell-elkezdeni-csajozni.htmlDr. Csernus: "Mindenki csak olyan csajt foghat ki, mint amilyen önmaga" (18+)http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120103-dr-csernus-ide-vezet-ha-a-farkad-utan-mesz.htmlDr. Csernus: Az orvosok sokszor félistennek hiszik magukathttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20111220-dr-csernus-az-orvosok-sokszor-felistennek-hiszik-magukat.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.