Ez Zsír! Közel félmillió kilónál megérdemeltek néhány leleplezést!

diéta fogyókúraprogram egészség Ez Zsír! fogyókúra mozgás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Közel 500 tonna. Ez a mérlegünk két hét után. Sejtettük, hogy sokan szeretnétek lefogyni, na de hogy két hét alatt majd' félmillió kilót gyűjtünk össze, arra azért nem gondoltunk! Arra meg ti nem gondoltatok, hogy milyen szuper kis személyre szabott fogyitervet kaptok tőlünk: saját igényeitek szerint választhattok mozgásprogramot, étrendet, receptet, s ha nincs kedvetek megfőzni, meg is rendelhetitek -  nektek más dolgotok se lesz "csak" betartani a terveket. Most leleplezünk pár részletet!

460 000 kiló az annyi, mint tavaly ősszel a falevelek súlya, ami Kecskemét utcáit borította - pedig ott sok fa van! 460 000 kiló az annyi, mint amennyi narancsot eldobálnak az észak-itáliai Ivrea városában a tradicionális narancsháborúban. Tehát sok, sok, sok! És mi már majdnem ott tartunk.

Pedig ez még csak az eleje! Már az is egy jó kezdet, hogy be meritek vallani ország-világ előtt, hogy hány kiló felesleget éreztek magatokon. Ezután jön persze a nehezebb része: betartani azokat a szabályokat, amelyeket magatoknak szabtok. De nem ér kétségbe esni! Tőlünk minden támogatást megkaptok, persze ti is kelletek a megvalósításhoz.

Thinkstock
Thinkstock

De mi lesz a meglepetés?

Egy hónap és pár nap múlva kapsz egy olyan személyre szabott programot, amely regisztráció után a saját személyes adataid alapján kiszámolja, hogy naponta hány kalóriát ehetsz, ehhez étrendet ad, receptekkel segít, sőt megmondja, mit kell vásárolnod a holnapi menühöz. Azt is megmondja, hogy mennyit kell mozognod, és figyelmeztet, hogy el ne felejts az aznapi edzést. Szóval mi ott leszünk, kiszámoljuk, megtervezzük a fogyókúrád minden percét, és bökdösünk, hogy tartsd be. Neked már csak az marad, hogy kitartó legyél, és elvégezd, ami a céljaid eléréséhez szükséges.

Mivel mindenki más életmódot folytat, ezért nálunk 6 féle étrend közül választhatsz életstílusod szerint. Kismama vagy, aki a terhesség alatt felszedett kilókból szeretne leadni? Valószínűleg egészen más étrendre lesz szükséged, mint egy menedzsernek, aki napközben alig eszik, este viszont legszívesebben kienné a hűtőt. Másra van szüksége egy még növekedésben lévő tini szervezetének, és másra egy felnőttnek, és persze egészen másra egy cukorbetegnek.

Ha kiválasztottad a saját étrendedet, akkor a dietetikusok által összeállított menüsorokhoz kapsz kész recepteket - amit ha nincs kedved megfőzni, akkor akár meg is rendelheted. Abban az esetben, ha túletted magad, akkor tájékoztatunk, hogy mennyit kell mozognod, hogy tartani tudjad a diétát, és ehhez videókat is ajánlunk neked.

Na, hogy hangzik?


A fejünkbe vettük, hogy lefogyasztjuk az országot!

Te hány kilótól szeretnél megszabadulni 3 hónap alatt?

Mondd el nekünk, és mi minden segítséget megadunk neked céljaid eléréséhez!

Csatlakozz hozzánk iWiW-en és Facebookon, és adjatok
tanácsokat és kitartást egymásnak is!






Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.