Kismama, kamasz, menedzser - Rád szabjuk a diétát!

diéta fogyókúraprogram étrend Ez Zsír! fogyókúra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pár hét múlva a kezetekbe adjuk azt a szuper programot, amit múlt héten beígértünk. Az egésznek a lényege a személyre szabottság: ki fogja kiszámolni, hogy mennyi kalóriát fogyaszthattok naponta, és ehhez felépít nektek egy étrendet. A személyre szabottságot még azzal is segítjük, hogy 6 fajta étrend közül választhattok, amelyeket most be is mutatunk nektek.

Általános étrend

Nem árulok el nagy titkot azzal, hogy ezt az étrendet mindenkinek ajánljuk. Ez a diéta (és a többi is) nem igazán fogyókúra, nem szélsőséges, inkább életmód, ami az egészséges életre nevel. Naponta ötszöri étkezést ír elő, hiszen mindennek a kulcsa a többszöri, kis adagok fogyasztása. Az adagok nagysága mellett még az alapanyagok adják a diéta kulcsát: sok zöldség, gyümölcs és rostban gazdag táplálék szerepel benne.

Thinkstock
Thinkstock

Ez persze nem azt jelenti, hogy le kell mondani a finom falatokról, mint a hús vagy az édesség. Mindent lehet enni, csak nem szabad túllépni az egészséges korlátokat. A lényeg, hogy nektek nem kell semmit számolgatni, mert a szakértők, akik velünk dolgoznak, úgy állítják össze az étrendeteket, hogy abban mindenből annyi szerepeljen, amennyire a szervezeteteknek szüksége van.

Kismama étrend

Most lett kisbabád? Csak azok a rád ragadt plusz kilók ne lennének, ugye? Akkor ezt a diétát neked találtuk ki! A lényeg, hogy addig semmiképp ne kezdj bele, amíg szoptatsz. Egyrészt, mert a kisbabád is még belőled él, tőle pedig nem szabad semmit megvonni, másrészt azért, mert minden esélye megvan annak, hogy a szoptatás leolvasztja rólad a felesleges kilókat. Azonban ha még a szoptatás után is maradt felesleg, akkor ez a kategória a neked való!

Menedzser étrend

Egész nap az irodában ülsz? Nincs időd rendesen ebédelni? Este viszont felfalnád az egész hűtőt? Akkor neked a menedzserdiétát ajánljuk. Az egésznek a titka az, hogy olyan könnyen és gyorsan elkészíthető, csomagolható ételeket teszünk az étrendedbe, amiket munka után pillanatok alatt elkészíthetsz, és másnap el is vihetsz magaddal a munkahelyedre.
Fontos, hogy többször egyél keveset, mert ha csak este eszel sokat, akkor az elkerülhetetlenül elhízáshoz vezet. Még ha sok is a munkád, akkor is be tudsz kapni 10 perc alatt egy ügyesen megkomponált szendvicset, és így elkerülheted azt, hogy este tele edd magad. Ha pedig a menzára tévednél, akkor ott is fogjuk a kezed, hogy nehogy mellényúlj.

Thinkstock
Thinkstock

Kamasz étrend

14-18 éves vagy? Ezek szerint még a szervezeted fejlődésben van. Pont ezért nem jó neked az általános diéta, hiszen több energiára van szüksége a testednek, mint a felnőttekének. És persze az ízlésed is eltér az idősebbekétől, így olyan ételeket válogattak össze neked szakértőink, amiktől összefut a nyál a szádban, és kielégíti kamaszodó szervezeted igényeit, de ugyanakkor fogyni is fogsz tőle.

Átalakítunk! Ilyen egy igazi francia hölgy! Kattints a galériáért!



Cukormentes étrend

Ezt a diétát cukorbetegeknek ajánljuk. Persze mások is választhatják, de valójában felesleges, hiszen a többi étrendben is csak annyi cukor szerepel, amennyivel még nem lépjük át az egészséges szintet. És ne feledd, hogy nemcsak a cukor a nagy mumus, hanem a zsír is!

Nagyon fontos, hogy a cukorbetegek tisztában legyenek saját állapotukkal, tudják, hogy milyen a szénhidrát-szükségletük, hiszen ez minden betegnél eltérő. Mi azzal tudunk segíteni, hogy minden ételnél feltüntetjük, mennyi szénhidrátot tartalmaz. A cukorpótlóknak két fő csoportjuk van: a természetes formában is előforduló cukoralkoholok, és a mesterséges édesítőszerek, amiknek intenzív az édesítő hatásuk, így kevés is elég belőlük, illetve egyre több újabb, alternatív édesítőszer jelenik meg a piacon, mint pl. a sztívia, mely igen intenzív, édes ízű, Dél-Amerikában őshonos növény.

Thinkstock
Thinkstock

ÉS A VÉGÉRE A MEGLEPETÉS!

Akkor most leleplezzük eddig dédelgetett titkunkat! Buday Péter sztárszakácsot valószínűleg mindenki ismeri. Magyarország egyik kedvenc séfje méltán lehet büszke finom ételeire - s mivel méreteire sem panaszkodhat, ezért az elkövetkezendő fogyókúrás programukban ő is velünk tart! Ami pedig a legjobb hír, hogy mindezt a saját készítésű ételeivel teszi. A fogásokat ő komponálja, válogatja, sőt még meg is főzi a szemetek láttára videóiban. Ha van kedved, tarts vele, mert olyan ínycsiklandozó fogásokat ehetsz majd, mint a fűszeres joghurtban sült csirkemell, sültsalátás spagettivel vagy a rózsaszínű kacsamell grillezett zöldségekkel. Ki hinné, hogy ilyen jóízűen is lehet fogyni!



A fejünkbe vettük, hogy lefogyasztjuk az országot!

Te hány kilótól szeretnél megszabadulni 3 hónap alatt?


Csatlakozz hozzánk iWiW-en és Facebookon!



Tipp! Sztárok, akik botrányosan elhíztak! Kattints a galériáért!



Nézd meg magad kövéren!http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120302-nezd-meg-magad-koveren.htmlAdj erőt másoknak! - Te hogyan fogytál le?http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120302-ez-zsir-adj-erot-masoknak-te-hogyan.htmlSikertörténet: "30 kilót fogytam hat hónap alatt!" - Így nyerheted vissza versenysúlyodat szülés utánhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120228-sikertortenet-30-kilot-fogytam-hat-honap-alatt-igy.htmlEz Zsír! Közel félmillió kilónál megérdemeltek néhány leleplezést!http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120224-ez-zsir-lefogyasztjuk-az-orszagot-felmillio-kilonal-megerdemeltek-nehany.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.