Telekom Vivicittá Ez Zsír! fogyókúra futás nyereményjáték
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Érzitek ezt a bizsergést? Ez bizony a tavasz lesz! De ellentétben másokkal, mi nem a szívünkben, a fejünkben vagy ágyéktájékon érezzük (csak) ezt a különös érzést, hanem a lábunkban is. Úgyhogy elmegyünk futni - méghozzá VELETEK! Találkozzunk április 1-jén a Margitszigeten, és rajtoljunk el együtt a Telekom Vivicittá Városvédő Futáson!

Magyar Telekom
Magyar Telekom

Most talán azt mondod, hogy fut a halál, és már a futás gondolatától is rosszul vagy, de ne feledd, hogy ez az egyik leghatásosabb és leginkább pénztárcabarát mozgásforma a zsírpárnák elégetésére. Pláne annak a 10 fogyni és futni vágyó szerencsésnek, aki szerda délig jelentkezik nálunk az info@life.hu e-mail címen, és így ingyen indulhat a Városvédő futás 3,2 km-es távján, ezzel erősítve az Ez zsír! csapatát. A 10 kivételezettet Ez zsír! pólóval is megajándékozzuk, hogy igazán érezzék a csapatszellemet, amikor lefutják ezt a zsírbarát távot.

Sátrunk is lesz, ahol versenyzőinket délután 14 órakor lefotózzuk szép, új zsír-pólójukban. De a többieket is sok szeretettel várjuk, hogy még többet tudhassatok meg az áprilisban induló szuperprogramunkról, és csatlakozni sem késő az immáron több mint 40 ezresre duzzadt táborunkhoz, hogy tovább gyarapítsuk az eddig összegyűlt majd' 700 000 kilót!

A Telekom Vivicittá Városvédő Futásról egy korábbi cikkünkből és az esemény hivatalos oldalán tájékozódhattok.

Várjuk a futni vágyók jelentkezését az info@life.hu-ra. És akkor április 1-jén személyesen is találkozunk!

Hát nem zsír?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.