vastagbél daganatos betegségek műtét máj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Többszöri rosszullét után újabb bélműtéten esett át vasárnap Robin Gibb brit zenész, a legendás Bee Gees együttes egykori énekese, aki a múlt hónapban még arról beszélt, hogy "látványosan" felépült tavaly őszi súlyos betegségéből.

A műtét miatt a 62 éves énekes kénytelen volt lemondani az április 10-i lemezbemutató koncertjét megelőző összes szakmai programját - tudatta szerdán írásos közleményben Gibb szóvivője.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Egyelőre nem tudni, hogy az újabb műtét összefügg-e azokkal a gyomor- és bélbántalmakkal, amelyekkel tavaly ősszel szállították kórházba az énekest. A brit sajtó akkor úgy értesült, hogy májrákja van, de az énekes legutóbbi interjújában is csak arról beszélt, hogy egy daganatot távolítottak el a vastagbeléről.

Robin Gibb, aki egyik alapítója a diszkókorszak "slágergyárának", a Bee Geesnek, április 10-én egy londoni koncerten mutatja be első komolyzenei művét, egy rekviemet, amelyet a Titanic katasztrófájának 100. évfordulójára komponált fiával, Robin-Johnnal közösen.

Az énekes egészségi állapota az utóbbi időben sok találgatásra késztette a brit médiát, mivel eléggé rosszul nézett ki. Februárban azonban még arról beszélt, hogy a daganat a vastagbeléről majdnem teljesen eltűnt, és hogy "fantasztikusan" érzi magát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.