A vidékiek sem maradhatnak ki a Zsírból! Pécsre és Szolnokra is betesszük futólábunkat!

Telekom Vivicittá sátor Pécs Ez Zsír! futás Szolnok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A budapesti Vivicittán felbuzdulva Pécsett és Szolnokon is felállítunk egy-egy Ez zsír! sátrat, hogy személyesen is találkozhassunk veletek, és hogy fussunk egy jót!

És mivel futni csapatban igazán jó, ezért ismét arra kérünk titeket, hogy ha kedvet éreztek ahhoz, hogy erősítsétek az Ez zsír! csapatot, akkor jelentkezzetek az info@life.hue-mail címen április 11. 12:00-ig! Tárgyként a "Futóbolond" jeligét adjátok meg, és írjátok bele a levélbe, hogy Pécsett vagy Szolnokon indulnátok! Nem számít, hogy futóveteránok vagytok-e, vagy amatőrök, akik eddig még csak a busz után futottatok - mindenkinek a jelentkezését szívesen fogadjuk. Külön öröm, hogy Szolnokon nagykövetünk, Janicsák Veca is lefutja veletek a távot.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

Kattints a képre a galériáért!

Mivel azonban mindenki nem fér el a csapatban, ezért limitet kell itt is állítanunk: ugyanúgy, mint a Margitszigeten, Pécsett és Szolnokon is 10-10 ember futhatja le ingyenesen a 3,2 km-es távot az Ez zsír! csapatban. Úgy kalkuláljatok, hogy Pécsett április 14-én lesz a verseny, Szolnokon pedig 15-én, és hogy mindkét esetben az egész délutánt kitölti a program.

Akik nem kerülnek be a csapatba, azok se keseregjenek, mert az Ez zsír! sátornál mindenkit várunk szépséges zöldalmákkal és nyereménycsomagokkal, amit a helyszínen regisztrálók között sorsolunk ki.

EGY KIS KEDVCSINÁLÓ - NÉZZÉTEK MEG A BUDAPESTI "FUTÓBOLONDJAINKAT"!

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=mTsjMGEBSQgW0jqm

Bővebb információt itt találtok az eseményekről:
Pécs
- http://www.futanet.hu/cikk/telekom-vivicitta-varosvedo-futas-pecs
Szolnok - http://www.futanet.hu/cikk/telekom-vivicitta-varosvedo-futas-szolnok

Na, elküldtétek már a jelentkezést?

Tárgy: "Futóbolond"
E-mail cím:
info@life.hu.
Határidő: április 11. 12:00

Ott találkozunk!
Ez zsír!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.