Kivasalták Keresztes Ildikó arcát

bőr Keresztes Ildikó szépség arc beavatkozás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Keresztes Ildikó magánélete kissé bonyolult mostanában, ezért az énekesnő számos szépészeti kezeléssel hozta magát csúcsformába.

Állítólag egy II. kerületi klinikán látták Ildikót, és az intézmény honlapja is arról tanúskodik, hogy az énekesnő ott szépült. A Bors információi szerint Keresztes kés alá nem feküdt, de különféle kezeléseket kapott, többek között kipróbálta a mezoterápiát is. "Szerencsére nincs sok bajom a bőrömmel, de rajtam is meglátszik az idő múlása, no meg az állandó rohanás. Ráadásul ha lemegy rólam két kiló, máris karikás a szemem, beesett az arcom. Viszszatérve a klinikára, valóban jártam ott, és kipróbáltam néhány arckezelést. Pontosan nem tudom, melyeket, feküdtem csukott szemmel, valamit 'matattak' rajtam, ennyi" - mondta Ildikó.

RTL Klub/Sajtóklub/Trunkó Bálint
RTL Klub/Sajtóklub/Trunkó Bálint

Ildikó ajkait állítólag feltöltötték, és az arca is megfiatalodott a titánkezelés után. "Tényleg ez a neve, titán! Nem drasztikus eljárás, nem fájt, és két-három alkalom után feszesebb lett tőle a bőröm" - mondta Ildikó a Borsnak.

Tipp! Borzasztóan néznek ki, túlplasztikázott hírességek. Kattints a galériáért!



Sikertörténet: "Anyukám nem látta azokat a hibákat, amiket én!" - Barbi nem fogyni, csak formásodni akarthttp://www.life.hu/gyogyulj/20120412-ez-zsir-barbara-sikertortenete-anyukam-nem-latta-azokat-a-hibakat.htmlMindenki aggódik a népszerű magyar énekesnőérthttp://www.life.hu/gyogyulj/20120412-szulak-andrea-beteg-lett.htmlAmikor már a zoknifelvétel is gondot jelent - Buday szerint ez is intő jel arra, hogy fogyni kellhttp://www.life.hu/gyogyulj/20120411-ez-zsir-buday-peter-finom-etelekkel-fogy-es-fogyaszt-masokat.htmlBotox: egy igen erős méreg, ami szépséget és gyógyulást is hozhathttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120410-botox-egy-igen-eros-mereg-amely-szepseget-es-gyogyulast-is.htmlSokat fogyott a tinisztár - Ez a titka!http://www.life.hu/gyogyulj/20120405-sokat-fogyott-a-tiniszar-miley-cyrus-ez-a-titka.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.