Magas sarkú cipő - amit a reklámok elhallgatnak a divatos lábbeliről

bokasüllyedés gerincproblémák fájdalom magassarkú cipő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A magas sarkú cipő igen esztétikus, de egyáltalán nem egészséges. Dr. Knoll Zsolt, a Videoklinika.hu szakértője elmagyarázza, miért okoz hosszú távon lábstatikai problémákat a szexi és divatos lábbeli.


Elindult az Ez zsír! fogyókúrás- és
életmódprogramunk!

REGISZTRÁLNI SZERETNÉK!

Csatlakozz hozzánk iWiW-en és Facebookon!


A magassarkú bosszúja - Tönkrementek a színésznő lábaihttp://www.life.hu/szepulj/20110928-tonkretette-a-sok-magassarku-cipo-sarah-jessica-parker-labait.htmlBotoxot a talpba! - A legfurcsább esztétikai beavatkozások a lábfejenhttp://www.life.hu/szepulj/20120425-botoxot-a-talpba-hamupipokeeljaras-a-legfurcsabb-esztetikai-beavatkozasok-a.htmlŐ legalább őszinte: keményen küzd a pluszkilók ellen a Disney-sztárhttp://www.life.hu/anyaskodj/20120403-o-legalabb-oszinte-kemenyen-kuzd-a-plusz-kilok-ellen-a.htmlCipőhöz körömlakkot? Igen!http://www.life.hu/szepulj/20120401-tavaszi-szepsegtrendek-cipohoz-koromlakkot-igen.html7 cipő, amire szükségünk lesz tavasszalhttp://www.life.hu/legytrendi/20120314-7-cipo-amire-szuksegunk-lesz-tavasszal.htmlA divattörténelem 7 legbizarrabb cipőjehttp://www.life.hu/legytrendi/20120312-a-divattortenelem-7-legbizarrabb-cipoje.htmlEz 2011 legszebb cipőjehttp://www.life.hu/legytrendi/20111027-megvalasztottak-2012-legszebb-cipojet.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.