Egy gyógyíthatatlan anyajegy miatt vált kirekesztetté az indiai férfi.

Mohammad Hussain álma, hogy egyszer felesége, gyermekei és normális élete legyen, ám ezt megakadályozza az arcát és teste egy részét elfedő anyajegye. A 44 éves férfi a vörösbor színű kitüremkedéssel az arcán született, ami az elmúlt évtizedekben egyre csak nőtt - írta meg a Mirror.

Forrás: Mirror

Hussaint még közvetlen környezete is nehezen fogadja el. Szülővárosából elüldözték, mert gonosz szellemnek vélték a testét elcsúfító kinövést. Azóta sem találja helyét, hiszen elmondása szerint bárhova megy, az utcán leköpködik, kinevetik és néhány alkalommal még össze is verték külseje miatt.

Az anyagjegyet mérete miatt az orvosok gyógyíthatatlannak nyilvánították, így jelenleg Hussainnak még reménye sincs arra, hogy valaha megszabaduljon tőle.

 

Egyre nagyobb bajban van Sinead O|Connorhttp://www.life.hu/gyogyulj/20120425-manias-depresszioja-miatt-mondta-le-turnejat-sinead-oconnor.html Felelős lehet-e a fogamzásgátló tabletta egy megromlott házasságért?http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120426-felelos-lehete-a-fogamzasgatlo-tabletta-egy-megromlott-hazassagert.html Döbbenetes vallomás! Minden létező drogot kipróbált a magyar sztárhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120430-dobbenetes-vallomas-minden-letezo-drogot-kiprobalt-a-magyar-sztar-sajat.html Innen tudod, hogy a nő megjátssza az orgazmust (18+)http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120426-innen-tudod-hogy-a-no-megjatssza-az-orgazmust.html "Még várom haza" - Fülgyulladás miatt vesztette el édesanyját két kicsi lányhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120426-fulgyulladas-miatt-vesztette-el-edesanyjat-ket-kicsi-lany.html