Szirota Jennifer gyulladás Csillag születik mandula beteg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szirota Jennifer rosszul lett szombat este a Csillag születik után.

A fiatal énekesnő állapota azóta sem javult, pedig diétázik és gyógyszereket szed. Hét végén azonban ismét fel kell lépnie a tehetséges Jennifernek.

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub

Amikor a kiscsillag szombat este kilépett a Csillag születik színpadára, még senkinek sem tűnt fel, hogy komoly problémákkal küszködik. A nap folyamán magasra szökött a láza, ami az adás idejére sem csillapodott. "Már régóta küzdök a mandulagyulladással. A fellépés után pedig rettenetesen szédültem, és hánytam is. Elmentem a doktorhoz, aki azt mondta, hogy valószínűleg vírus. Lehet, hogy a gyomromat is elrontottam, nem tudom biztosan, nem mondott többet az orvos. Diétáznom kell, csak kekszet ehetek és teát ihatok. Attól félek, hogy még jobban lefogyok, pedig szükségem van az energiára" - magyarázta a Borsnak a fiatal énekesnő.

Jenninek nagy szüksége lenne arra, hogy ezen a héten is maximális teljesítményt nyújtson. "Biztos vagyok benne, hogy szombatra összekapom magam. Nagyon remélem, hogy nem lesz semmi gond, mert amikor beteg vagyok, hála Istennek általában ugyanúgy tudok teljesíteni a színpadon, mintha egészséges lennék. Engem a zene gyógyít" - vallotta a mesés hangú lány.

Tipp! Minden idők legszebb nője. Kattints a galériáért!



Elindult az Ez zsír! fogyókúrás- és
életmódprogramunk!

REGISZTRÁLNI SZERETNÉK!

Csatlakozz hozzánk iWiW-en és Facebookon!







Y diagnózis: http://www.life.hu/gyogyulj/20120509-y-diagnozis-1-adas-alkoholizmus.htmlA napi 8 liter kóla okozhatta egy 30 éves nő haláláthttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120507-a-napi-8-liter-kola-okozhatta-egy-30-eves-no.htmlImpotenciát okozhat az egykori megasztáros kezelésehttp://www.life.hu/gyogyulj/20120504-veszelyes-az-egykori-megasztaros-kezelese.htmlÍgy őrizd meg az egészséged a Hold segítségével! Mítosz vagy valóság?http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120503-igy-orizd-az-egeszseged-a-hold-segitsegevel-mitosz-vagy-valosag.htmlVigyázz! Ezért tilos a bolti gyümölcsjoghurt a babaétrendbenhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120503-vigyazz-ezert-tilos-a-bolti-gyumolcsjoghurt-a-babaetrendben.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.