alkoholfogyasztás y diagnózis y generáció botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Holnap jelenik meg az Y diagnózis harmadik része. Az Y media csapata pályaalkalmassági vizsgát tett józanul és ittas állapotban is.

A teszt azonban nem zajlott zökkenőmentesen, mondhatni botrányba fulladt. Erről kérdeztük a csapat showmanét, Marcellt, aki talán a legjobban megszenvedte a kísérletet.

Az egész ott kezdődött, hogy egy évvel ezelőtt Csányi Marci felhívott, hogy lenne egy műsorötlete, csináljuk meg. Már ott éreztem, hogy ebből nagy baj lesz... Viccen kívül - nem szeretném lelőni a holnapi adás poénját, de tény, hogy fogyasztottunk alkoholt, mindenki más mennyiséget és az is tény, hogy teszteket végeztünk utána szimulátorokon. Én ittam a legtöbbet és innentől kezdve szerintem egyértelmű a történet...

Berúgtál?

Nem emlékszem semmire, én is csak a felvételekből láttam vissza, hogy mi is történt valójában. A felvételek alapján igen, be voltam rúgva, nem is kicsit. Hivatalosan én vagyok a csapat showmane, aki - ha kell - bevállal olyan dolgokat, amiket a többiek nem, persze mindent csak a tudomány nevében!

Figyelem, az Y DIAGNÓZIS videója nyugalom megzavarására alkalmas képi és hanghatásokat tartalmaz!

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=2TBp89mD3SxlsbO3

Amellett, hogy az Y media showmane vagy, más médiás munkáid is vannak. Mesélj ezekről!

Igen, a VIVA tévén futó Interaktív című műsor műsorvezetője is vagyok, illetve mindemellett egyetemre is járok, ahol filmművészetet - filmkészítést tanulok. Folyamatosan gyártjuk a videókat az Y mediával, illetve a barátaimnak, haveroknak is segítek jelenleg több filmes projektben. Ha kell, kiveszem a részem az operatőri és vágási munkálatokból is, legyen szó bármiről. De egy szó mint száz, szerencsére sok minden van jelenleg, amibe belemerülhetek, úgyhogy nem unatkozom egy percet sem.

A privát életben is gyakran előfordul, hogy ennyit iszol?

Szoktunk iszogatni, van hogy keveset, néha többet, de ilyen mennyiségű alkoholt soha. Ennek már nem tud jó vége lenni, mert egy bizonyos részegségi szint után már nem tudja az ember kontrollálni magát és azt mondani, hogy állj. Ezért jó, ha vannak olyan barátok, akik segítenek, esetleg szólnak, ha már túlzásba estél. Itt persze épp az volt a lényeg, hogy annyit igyak, amennyi a csövön kifér vagy befér, szerintem ez sikerült is... A többi holnap kiderül!

Kövesd az Y diagnózist a Facebookon!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.