Az úszógumijából származó zsír növelte meg férfiasságát

zsír pénisz plasztikai beavatkozás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 32 éves Mark Edwardsnak deréktáji úszógumijából vettek zsírt, amit pénisze alsó részébe fecskendeztek be, ezáltal 3,7 centiméterrel növelték meg hímvesszője vastagságát.

A birminghami származású férfi saját lábán távozott a londoni Harley Street-i plasztikai sebészetről néhány órával a műtét után. "Nem jártam úgy, mint John Wayne, de az orvosom figyelmeztetett, hogy még legalább két hétig nem szeretkezhetek" - számolt be Mark.

Amikor a kötést levették, és a duzzanat lelohadt, Mark teljesen odavolt a gyönyörűségtől. Amikor pedig három héttel később szeretkezett, magabiztosabbnak érezte magát, mint valaha.

Thinkstock
Thinkstock

Ennek a beavatkozásnak már nyolc éve, és két évvel ezelőtt Mark egy második műtétet is kért ugyanezen a klinikán. A beavatkozást végző sebész, dr. Roberto Viel elmondta, bizonyos mértékű természetes zsugorodás következett be, ezért Mark úgy döntött, újabb 100 fontot szán arra, hogy az úszógumijából vett zsírral ismét megnagyobbítsák a péniszét.

Mark azóta sem bánta meg döntését. "Csak azt tudom mondani a férfiaknak, ne azért tegyék meg, mert a nők azt mondják, túl kicsi. Önmagukért tegyék meg" - javasolja Mark, aki azóta boldog párkapcsolatban él Claire-rel, akitől megszületett most kétéves fiúgyermeke.

Teljesült az álma: Hasfalából készült Szilvi pénisze (18+)http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110912-teljesult-az-alma-hasfalabol-keszult-szilvi-penisze.htmlPénisznagyobbítás: valóban működik?http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110311-penisznagyobbitas-valoban-mukodik.htmlPénisznöveló alsónadrág komplexusos férfiaknakhttp://www.life.hu/legytrendi/divathirek/20110108-tul-kicsinek-erzed-van-megoldas-itt-a-penisznovelo-also.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.