halál haláleset bizarr haláleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az elmúlt évtizedben volt néhány olyan haláleset, amelyek kivételesen szörnyű módon szakították meg a földi létet. Az alábbi listát olvasva elgondolkodhatunk arról, vajon ezeknek az embereknek miért kellett ilyen bizarr módon távozniuk az élők sorából.
Savannah Hardin - 2012

Savannah Hardinnak azért kellett kilencévesen meghalnia, mert füllentett egy cukorkáról. Nagymamája és nevelőanyja büntetésből 3 óráig futtatták, és még tovább is folytatták volna, ha a kislány össze nem esik. A kórházban gépekre kellett tenni, de már nem lehetett megmenteni.

Acton Beale - 2011

A planking (vigyázzban fekvés) emberéletet követelt. Az ausztrál fiú hetedik emeleti lakása erkélyén próbált a korláton vigyázzban feküdni, amikor elveszítette az egyensúlyát, és a mélybe zuhant. A mentők már nem tudtak rajta segíteni.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Robert Gary Jones - 2010

Nincs is békésebb, mint zenét hallgatva kocogni egyet a tengerparton. Robert Gary Jonesnak, a 38 éves családapának azonban korántsem volt az. Egy kisrepülőgép meghibásodott, és pilótája kényszerleszállást hajtott végre a látszólag kietlen partszakaszon. A pilótának állítólag látnia-hallania kellett volna Jonest, de ezzel kapcsolatban valószínűleg már sosem fog kiderülni az igazság.

Tudj meg minden fontosat már a hírfolyamodból! Kövess minket iWiWen és Facebookon!



Jennie Mitchell - 2010

Jennie, a fiatal fodrász éppen az országúton hajtott autójával az édesanyjához, hogy levágja a haját. Rágyújtott az autóban, miközben letekerte az ablakot, ami a szivárgó hidrogén-peroxidos hajfestékkel együtt olyan elegyet képezett, ami valóságos tűzgolyóvá változtatta járművét. Egy közelben lévő férfi megpróbált a segítségére sietni, de tehetetlenül kellett végighallgatnia a lány sikoltozását.

Thinkstock
Thinkstock

Humberto Hernandez - 2007

A fiatalember nemrég költözött a kaliforniai Oaklandbe, és éppen feleségének vásárolt egy csokor virágot, amikor egy autó - valószínűleg defekt következtében - belerohant a közelében lévő tűzcsapba. A nehéz fémcsap 45 fokos szögben, hátulról csapódott Hernandez fejének. A tragikus balesetnek felesége közvetlen közelről volt a szemtanúja.

Richard Sumner - 2002

Az angol Richard Sumner skizofréniában szenvedett, és negyedik alkalommal kísérelt meg öngyilkosságot - ezúttal sikerrel. A tehetséges művészként ismert férfi egy fához bilincselte magát, majd a kulcsot jó messzire eldobta. Három évvel később megtalált maradványai arra utaltak, hogy elkeseredetten küzdött élete megmentéséért, amit az egyik karján látható nyomok bizonyítanak. Ilyen hosszú várakozási idő alatt minden bizonnyal elérkezett egy pont, amikor már bármit megadott volna azért, hogy döntését megmásítsa.

Tipp! A világ legszebb pici cicijei! Kattints a galériáért (18+)


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.