Bogi: "Ez nem egy halálos betegség, csak ijesztő"

betegség csont kemoterápia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
"Hihetetlen, hogy itt vagyok, nagyon örülök neki!" - Boglárka másfél évvel ezelőtt megrántotta a vállát, az ezt következő kivizsgálások során kiderült, hogy Ewing-szarkómája van.

A kislány a kemoterápiás kezelések után felgyógyult, és most, a 13. születésnapján átvette azt a laptopot, amellyel a József Attila Színház és a Csodalámpa Alapítvány lepte meg a kislányt. Bogi saját maga meséli el a kálváriáját - szívszorító mondatok egy nagyon erős és okos kislánytól.

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=6aDEpeBonW6z3tGm
Imádja Shakirát és a dínókat: Lacika szívátültetés utánhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20111221-egy-szivatultetett-kisfiu-tortenete.htmlÉg a gyertya, ég - Így ünnepelnek az állami gondozott gyerekekhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20111229-igy-unnepelnek-az-allami-gondozott-gyerekek.htmlLehet, hogy nem is rossz az a gyerek - Csak nem hallhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120522-lehet-hogy-nem-is-rossz-az-a-gyerek-csak.html"Még várom haza" - Fülgyulladás miatt vesztette el édesanyját két kicsi lányhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120426-fulgyulladas-miatt-vesztette-el-edesanyjat-ket-kicsi-lany.htmlAmikor sír a rajz - Szexuálisan bántalmazott gyermekek rajzaihttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120514-amikor-sir-a-rajz-szexualisan-bantalmazott-gyermekek-rajzai.html"Az emberek személyiségéhez főzök lekvárokat" - Így gyógyul Bálint daganatos betegségébőlhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120202-az-emberek-szemelyisegehez-fozok-levarokat-igy-gyogyul-balint.htmlDr. Pászti Ildikó: "Soha egy pillanatig sem bántam meg, hogy a gyerekeket választottam"http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120106-dr-paszti-ildiko-ezt-nem-szabad-rutinbol-vegezni.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.