Szépségkirálynő fogant a lombikprogram kísérleti fázisában

kísérlet szépségkirálynő lombikbébi-program mesterséges megtermékenyítés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Charlotte Holmes nemcsak szüleinek köszönheti, hogy Anglia legszebb lányaként a nemzetközi Miss World verseny döntőjébe kerülhetett. Fogantatásában ugyanis Robert Winston professzornak, a televíziós dokumentumsorozatairól ismert orvosnak is aktív szerepe volt.


"Mindig is tudtam, hogy kísérleti lombikbébi vagyok. Amikor kicsi voltam, úgy gondoltam, ez nagyon menő dolog. Most azonban, hogy a barátaim is kezdenek családot alapítani, kezdem megérteni, min mentek keresztül a szüleim. Nyolc éven át hiába vetették alá magukat mindenféle vizsgálatnak és műtétnek, de aztán szerencsére találkoztak Winston professzorral" - nyilatkozta a 23 éves szépségkirálynő.

Forrás: Youtube
Forrás: Youtube

Kattints és nézz duci modelleket is! (18+)

"A mesterséges megtermékenyítés során mindvégig tájékoztattak minket, mi történik éppen. Még egy fotónk is van Charlotte-ról, amelyen mindössze négysejtes embrió. Ez a látvány a legtöbb szülőnek sosem adatik meg" - mesélte a lány édesapja.

"Bár én nem úgy látom, de az emberek szerint nagyon hasonlítok Vilmos herceg feleségére, Kate Middletonra. Ennél szebb bókot aligha kaphatnék, hiszen ő gyönyörű nő, ráadásul igazi stílusikon" - lelkendezett Anglia szépe, aki két évvel ezelőtt a Topmodell leszek című valóságshow brit változatának hatodik évadában negyedik helyezést ért el, most pedig a Miss World világverseny döntőjében 119 másik hölggyel száll ringbe a győzelemért.

"Winston professzor összes tévéműsorát megnéztem, és fantasztikus embernek tartom őt. Szerintem én vagyok az első Miss Anglia, akit összehozott, szóval mindenképpen szeretnék találkozni vele, hogy köszönetet mondjak" - mondta Charlotte, akinek édesapja meghatottan tette hozzá, hogy ehhez fogható ajándékról álmodni sem mert annak idején.

Tipp! Menyasszony lett a világhírű magyar szépség! Kattints a képekért!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.