David Beckham focista kényszerbetegség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sztárfocista OCD-vel, azaz obcesszív-kompulzív zavarral küzd, ami olykor igen megnehezíti az életét.

A sztár bevallása szerint tudomásul vette, hogy beteg, és még az sem izgatja, ha megszállottként kell átrendezni a szállodai szobáját, ahol nyugovóra tér - tudtuk meg a Borstól.

Forrás: AFP
Forrás: AFP



"Mielőtt kicsomagolok, mindent úgy rendezek át, hogy egy irányba álljanak a dolgok." David a törölközőket, a fiókban lévő tárgyakat és a magazinokat sem kíméli.

Az OCD a szorongásos betegségek közé tartozó kényszerbetegség, amely kényszergondolatokkal és/vagy kényszercselekedetekkel járó, tartós, az egyén életét jelentősen megnehezítő állapot.

Ő aztán igazán apuka kedvence! Három fia után most a kislányáért rajong David Beckhamhttp://www.life.hu/anyaskodj/20120729-o-aztan-igazan-apuka-kedvence-harom-fia-utan-most-a.htmlVideó a legszexibb 4 gyermekes apukáról - Forró képgaléria David Beckhamrőlhttp://www.life.hu/tested-lelked/20120725-video-szexi-kepgaleria-david-beckhamrol.htmlMeglepő fotó terjed az interneten David Beckhamről! - Fakanálra cseréli a labdáthttp://www.life.hu/hazitunder/20110721-meglepo-foto-terjed-az-interneten-david-beckhamrol-fakanalra-csereli.htmlDavid Beckham már nagyon várja kislánya érkezéséthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110312-david-beckham-mar-nagyon-varja-kislanya-erkezeset.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.