Kiszel Tünde nagyon megrémült, amikor egy este korábban soha nem tapasztalt rosszullétre ébredt a Balatonon.

A naptárdíva nem kapott levegőt, fájdalmai voltak, ezért riasztotta orvos nővérét, és az ügyeletre siettek. ,,Korábban sohasem éltem át hasonlót, így rettenetesen megijedtem, amikor felébresztett a lábamba nyilalló fájdalom. Amikor észrevettem, hogy levegőt is alig kapok, felébresztettem Csillát, aki azonnal megvizsgált és javasolta, hogy menjünk orvoshoz, mert úgy látja, valamilyen rovar csíphetett meg" - idézi Tündét a Stop.hu.

Fotó: Mudra László [origo]

,,Zamárdiban egy nagyon kedves orvoshoz kerültem, aki megerősítette a nővérem gyanúját. Szerinte hangyacsípés okozta az allergiás tüneteket, és azonnal kezelte is az addigra már bedagadt és bevörösödött lábamat. A tünetek hamar enyhülni kezdtek, és másnapra már alig maradt nyoma a dolognak, így zavartalanul folytathattuk nyaralásunkat a művészüdülőben" - tette hozzá Kiszel Tünde.

Egy égő cigarettacsikk miatt vesztette el az arcát - Most magyarázatot szeretne a kamasz lányhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120618-egy-ego-cigarettacsikk-miatt-vesztette-el-az-arcat-most.html 54 centiméteres 3 évesen és nem nő tovább - A világ legalacsonyabb embere lehet Xiaohttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120719-54-centimeteres-3-evesen-es-nem-no-tovabb-a.html Súlyos baleset az olimpián - Szinte lefejezte a versenyzőt a sportszer - Fotók!http://www.life.hu/gyogyulj/20120804-olimpia-london-sulyos-baleset-fotok-a-londoni-olimpia-sulyemelo-versenyen.html "Élőlényt látok a szememben" - Lehetséges ez?http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120725-homalyos-szemben-uszkalo-foltokrol-beszel-dr-ori-zsolt-szemesz-a.html Kényszerbetegségben szenved David Beckhamhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120804-kenyszerbetegsegben-szenved-david-beckham.html