Kórházba szállították Kiszel Tündét

Zamárdi Kiszel Tünde kórház nyaralás Balaton
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiszel Tünde nagyon megrémült, amikor egy este korábban soha nem tapasztalt rosszullétre ébredt a Balatonon.

A naptárdíva nem kapott levegőt, fájdalmai voltak, ezért riasztotta orvos nővérét, és az ügyeletre siettek. ,,Korábban sohasem éltem át hasonlót, így rettenetesen megijedtem, amikor felébresztett a lábamba nyilalló fájdalom. Amikor észrevettem, hogy levegőt is alig kapok, felébresztettem Csillát, aki azonnal megvizsgált és javasolta, hogy menjünk orvoshoz, mert úgy látja, valamilyen rovar csíphetett meg" - idézi Tündét a Stop.hu.

Fotó: Mudra László [origo]
Fotó: Mudra László [origo]

,,Zamárdiban egy nagyon kedves orvoshoz kerültem, aki megerősítette a nővérem gyanúját. Szerinte hangyacsípés okozta az allergiás tüneteket, és azonnal kezelte is az addigra már bedagadt és bevörösödött lábamat. A tünetek hamar enyhülni kezdtek, és másnapra már alig maradt nyoma a dolognak, így zavartalanul folytathattuk nyaralásunkat a művészüdülőben" - tette hozzá Kiszel Tünde.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.