Dr. Csernus: Így lehet a nemi erőszakot feldolgozni

konfliktus nemi erőszak pszichoterápia Csernus Imre gyermekkor apa túlélés pszichiáter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
"Nemi erőszak áldozata vagyok. Gyerekkoromban és felnőttként is átéltem ezt. Azon vagyok, hogy meggyógyuljak, elköltöztem a városból, már beszélni is tudok róla. Nemrég megismerkedtem egy férfival, de mikor közeledik, begörcsölök, rideg leszek, felzaklatnak az átélt élmények." Mit lehet ilyenkor tenni? Dr. Csernus a Videoklinika.hu adásában elmondja, hogyan lehet ezt túlélni.
Szexfüggőség nőknél - Csernus doki szerint ez van a háttérben (18+)http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120719-szexfuggoseg-noknel-csernus-doki-szerint-ez-van-a-hatterben.htmlDr. Csernus: Barátságból szerelem? Kockáztatás nélkül nem lehet elérni semmithttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120705-dr-csernus-baratsagbol-szerelem-kockaztatas-nelkul-nem-lehet-elerni-semmit.htmlDr. Csernus: Így kezeld, ha valaki fenyeget a munkahelyedenhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120628-dr-csernus-igy-kezeld-ha-valaki-fenyeget-a-munkahelyeden.htmlDr. Csernus: Ezért alakul ki szülés utáni depresszió az apánálhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120607-dr-csernus-ezert-alakul-ki-szules-utani-depresszio-az-apanal.htmlDr. Csernus Imre: Videojáték-függés felnőttkorbanhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120517-dr-csernus-videojatek-fugges-felnott-korban.htmlDr. Csernus: Társkeresés - Aki keres, az nem találhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120517-dr-csernus-tarskereses-aki-keres-az-nem-talal.htmlDr. Csernus a gyerekkori lopásrólhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120419-dr-csernus-a-gyerekkori-lopasrol.htmlDr. Csernus: Az okos ember nagyon okosan hazudik magának!http://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20120406-dr-csernus-az-okos-ember-nagyon-okosan-hazudik-maganak.htmlDr. Csernus: Ezt jelenti, ha rettegsz a tűszúrástól!http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120323-dr-csernus-ezt-jelenti-ha-rettegsz-a-tuszurastol.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.