Nem biztos, hogy megúszhatja az elvonókúrát Harry herceg.

A brit trón harmadik számú várományosa néhány napja egy Las Vegas-i buliban meztelenkedett és igen botrányosan viselkedett - erről bővebben itt olvashatsz.  A herceg korábban már többször kipróbált drogokat, de nem kábítószerfüggő. 2001-ben apja mégis elvonókúrára küldte a fiát, valószínűleg nem ok nélkül.

Forrás: AFP

A mostani botrány miatt is könnyen lehet, hogy rehabilitációra kell mennie a hercegnek, ami biztosan nem lesz a partikirályfi kedvére való. Vilmos öccse egyébként is retteg a botránytól, ezért pedig már a közösségi oldalát is törölte, melyről itt olvashatsz.

Patrick Duffy: "Nehéz volt eljátszanom, hogy Bobby rákos, miközben Larry valóban küzdött ellene"http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120830-patrick-duffynak-el-kellett-jatszania-hogy-bobby-rakos-mikozben-a.html Magas koleszterin - van segítség!http://www.life.hu/gyogyulj/20120830-magas-koleszterin-van-segitseg.html 44 millió forint segélyből búvárkodott egy egzotikus nyaraláson - Mire elég a rokkantsági segély Magyarországon?http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120829-mire-eleg-a-rokkantsagi-segely-magyarorszagon-visszaelesek-es-a-segelyezesi.html