Tudtad? 22 évesen rákos daganatot találtak a népszerű magyar színész veséjén

színpad étterem vese színész törés rosszindulatú daganat lábujj egészséges életmód
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Néhány évvel ezelőtt rosszindulatú daganat nőtt Mészáros Árpád Zsolt veséjén. Elkezdődött a  musicalszínész küzdelme a betegséggel, ami közben rájött arra, hogy igazából mi a fontos neki az életben. Most, hogy már meggyógyult, támogatni szeretné a sorstársait, rájuk gondolva kezdett új vállalkozásba is.

Olyan éttermet nyit Zsolt, amelyben kizárólag egészséges alapanyagokból készült ételeket ehetnek majd a vendégek. A színész egészsége most rendben van, bár történnek vele balesetek mostanság, legutóbbi a színpadon történt, egy hirtelen mozdulatnak törés lett a vége, amit a Zsolt csak jóval később vett észre.

Valóban létrehoznak egy új, szuperképességű emberi fajt a jövőben?http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120904-czeizel-endre-szerint-nem-kell-tartani-egy-uj-magasabbrendu-emberfaj.htmlFelfaltak a patkányok egy koraszülött babát egy indiai kórházbanhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120903-eletet-vesztette-egy-koraszulott-baba-miutan-patkanyos-harapdaltak-meg-es.htmlSzétnyílt a feje a Jóban Rosszban dokijánakhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120903-baleset-erte-a-joban-rosszban-szineszet-kembe-sorelt-korhazba.htmlBikiniben kapták le Jennifer Lopezt - Továbbra is tökéletes a sztármama alakjahttp://www.life.hu/anyaskodj/20120903-bikiniben-kaptak-le-jennifer-lopezt-tovabbra-is-tokeletes-a.htmlSaláták, melyektől biztosan hízni fogsz!http://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20120903-magas-kaloriaszamu-salatak-melyek-hizlalnak-salatareceptek-melyek-valoban-dietasak.htmlIskolaköpeny: ciki vagy büszkeség? Brazíliában még a lógást is jelzihttp://www.life.hu/anyaskodj/mariskolabajartok/20120903-bevezethetik-az-iskolakopenyt-vedelmi-es-osszetartozast-segito-funkcioja-is-lehet.htmlCsak óvatosan az erotikus ajándékkal! Merész sztriptíz a lépcsőházban (18+)http://www.life.hu/szeress/20120829-sztriptizzel-szerette-volna-meglepni-baratjat-a-szexi-lany.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.