Megcsonkította egy ajtó Cseke Péter magyar színészt

Cseke Péter baleset kórház sebész
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szerencsétlen balesetet szenvedett Cseke Péter magyar színész, a kecskeméti Katona József Színház igazgatója, akinek mutatóujjának egy részét levágta egy ajtó - adta hírül a Blikk.

Az 58 éves színházigazgató jobb kezének mutatóujjának egy részét vágta le az otthonában lévő egyik ajtó. A színész felesége szinte rosszul lett a sok vértől és a látványtól, de a színész hidegvérének köszönhetően meg tudták menteni a levágott testrészt.

"Péter rögtön tudta, mit kell tennie. A mélyhűtőben volt a sportsérülésekhez használatos jégzseléje, abba csomagolta be az ujjat. Rohantak a kórház ügyeletére. Ott is óriási szerencséjük volt, hiszen éppen egy kézspecialista sebész volt bent, aki hosszú ideig tartó műtét során visszavarrta a levágott részt" - árulta el a bulvárlapnak a színész egyik barátja. A Blikk információi szerint Cseke Péter ugyanúgy tudja majd használni a kezét, mint a baleset előtt, de valószínűleg nem nő majd köröm a sérült ujján.

Sokkoló baleset! Lefejezte a híd a tinédzsert!http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120902-sokkolo-baleset-lefejezte-a-hid-a-tinedzsert.htmlSúlyos balesete után elhunyt a magyar színészhttp://www.life.hu/legykepben/20120831-elhunyt-karacsony-tamas-a-kaposvari-szinhaz-szinmuvesze.htmlMotorbalesetben meghalt VV Lorenzohttp://www.life.hu/tested-lelked/20120808-motorbalesetben-meghalt-vv-lorenzo-a-budapesti-rendorfokapitany-is-megerositette.htmlSúlyos baleset az olimpián - Szinte lefejezte a versenyzőt a sportszer - Fotók!http://www.life.hu/gyogyulj/20120804-olimpia-london-sulyos-baleset-fotok-a-londoni-olimpia-sulyemelo-versenyen.htmlFelejthetetlen másodpercek: a legkínosabb és legborzasztóbb balesetek súlyemelőknélhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20120802-olimpia-london-bepisilt-az-erolkodestol-a-sulyemelo-no.htmlIsmét balesetet szenvedett Lindsay Lohanhttp://www.life.hu/legykepben/20120727-ismet-balesetet-szenvedett-lindsay-lohan.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.