Mindkét mellét elvesztette a Titanic sztárja

mell betegség mellrák Kathy Bates színész rák sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Másodszor támadta meg  a rák sokak kedvenc színésznőjét, az idén 64 éves Kathy Batest. A többek között a Titanicból ismert Oscar-díjas sztárt kilenc éve műtötték petefészek-daganattal, most pedig kiderült: a mellét támadta meg a gyilkos kór.

Bates némi gondolkodás után a legbiztosabb, de legdrasztikusabb kezelést választotta: úgy döntött, eltávolíttatja mindkét mellét. Már túl is van a nehéz operáción, az orvosok szerint teljesen felépülhet. Némi kezelés még vár rá, de sugár- és kemoterápiára nem lesz szükség. Arról ráadásul szó sincs, hogy a színésznő összeomlott volna mellei elvesztése miatt: vidám és életerős maradt, visszatérne a filmvászonra is.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Nem csoda: két Emmy-díjra is jelölték idén, a ceremónia alig másfél hét múlva lesz. "A családom Katnek hív, ami ugyanúgy hangzik, mint a cat, azaz macska, ugyanis mindig a talpamra esem" - mesélte a színésznő, akit huszonegy éve jutalmaztak Oscarral a Tortúra című filmben nyújtott hátborzongató alakításáért.

Tudtad? 22 évesen rákos daganatot találtak a népszerű magyar színész veséjénhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120904-22-evesen-rakos-daganatot-talaltak-meszaros-arpad-zsolt-vesejen-.htmlKülönleges betegségek: 7 kilogrammos daganat nőtt egy kislány arcára - Borzalmas videó (18+)http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120725-kulonleges-betegsegek-video-7-kilogrammos-daganat-nott-egy-kislany-arcara.htmlAnyajegynek nézték a kisbaba daganatát - Olyan nagyra nőtt, hogy le kellett vágni a füléthttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120717-anyajegynek-neztek-a-kisbaba-daganatat-a-ritka-szarkoma-miatt-le.htmlVilágrekordot döntött a 20 kilós daganat - Videó (18+)http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120710-vilagrekordot-dontott-a-20-kilos-daganat.htmlHiába fogyókúrázott, nem csökkent a "sörhasa" - 22 kilós daganatot távolítottak el egy férfibőlhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120620-hiaba-fogyokurazott-nem-csokkent-a-sorhasa-22-kilos-daganatot.htmlA hullámvasút mentette meg az agydaganatos lány életéthttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120611-a-hullamvasut-mentette-meg-az-agydaganatos-lany-eletet.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.