Dr. Csernus: Ezek a pánikbetegség mögötti okok

félelem Csernus Imre pánikbetegség érzelmek bizalmatlanság lustaság pszichiáter pszichés betegségek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
"Szeretném leküzdeni a pánikbetegségemet. Mi lehet a legrosszabb, ami egy roham folyamán történik velem? Valóban megőrülhet az ember?" Dr. Csernus Imre arról beszél, hogy a pánikrohamoknak sokszor bizalmatlanság az oka, illetve az, hogy attól fél az ember, hogy kikerül a kezéből az irányítás.
"Apukám azt mondja, semmire sem fogom vinni, úgyis munkanélküli leszek" - Csernus doktor válaszolhttp://www.life.hu/anyaskodj/20120905-dr-csernus-pszichiater-a-rossz-neveles-gyokereirol-az-erzelem-kimutatasanak.htmlImádtad, de már nem érdekel? - Dr. Csernus elmondja, miért égsz ki a munkahelyenhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120905-dr-csernus-a-videoklinika-adasaban-beszel-a-burn-out-szindromarol.htmlDr. Csernus: Ezért égnek ki a házasságok!http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120822-dr-csernus-imre-a-hazassagok-megromlasarol-a-felrelepesrol-es-a.htmlDr. Csernus: Így lehet a nemi erőszakot feldolgoznihttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120807-dr-csernus-a-nemi-eroszak-aldozatanak-szuksege-van-pszichoterapiara.htmlSzexfüggőség nőknél - Csernus doki szerint ez van a háttérben (18+)http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120719-szexfuggoseg-noknel-csernus-doki-szerint-ez-van-a-hatterben.htmlDr. Csernus: Barátságból szerelem? Kockáztatás nélkül nem lehet elérni semmithttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120705-dr-csernus-baratsagbol-szerelem-kockaztatas-nelkul-nem-lehet-elerni-semmit.htmlDr. Csernus: Így kezeld, ha valaki fenyeget a munkahelyedenhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120628-dr-csernus-igy-kezeld-ha-valaki-fenyeget-a-munkahelyeden.htmlDr. Csernus: Ezért alakul ki szülés utáni depresszió az apánálhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120607-dr-csernus-ezert-alakul-ki-szules-utani-depresszio-az-apanal.htmlDr. Csernus Imre: Videojáték-függés felnőttkorbanhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120517-dr-csernus-videojatek-fugges-felnott-korban.htmlDr. Csernus: Társkeresés - Aki keres, az nem találhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120517-dr-csernus-tarskereses-aki-keres-az-nem-talal.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.