Hatalmasat hányt a saját koncertjén Lady Gaga - Négyszer is kidobta a taccsot

színpad hányás betegség baleset Barcelona énekesnő Lady Gaga beteg sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik, Justin Bieber hagyományt teremtett: nemrég elhányta magát a színpadon, "trükkjét" pedig nem kisebb sztár, mint Lady Gaga követte a minap. A 26 éves énekesnő rögtön felül is múlta elődjét: négyszer dobta ki a taccsot barcelonai koncertjén, 25 ezer ember előtt.

Igaz, Gaga derekasan tartotta magát, a balesetek közt megpróbálkozott a tánccal, egyre kevesebb sikerrel. Egyik táncosa, egy magas fiú elszántan próbálta kitakarni a beteg énekesnőt, ám addigra állt a bál: többen elkezdték kolbászokkal dobálni Gagát, finoman utalva ezzel arra, hogy az utóbbi időben felszedett némi súlyfelesleget.

Kérdés persze, hogy mindez nem csak a show része-e; többek szerint még ez is kitelik a közönséget előszeretettel sokkoló Gagától, ám ezúttal úgy tűnt, tényleg beteg az énekesnő. Korábban is történt vele hasonló, akkor Romániában hányt, igaz, szerencsére sikerült időben a színpad mögé menekülnie.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.