"Kit érdekel, hogy csúnya-e vagy sem, a lényeg, hogy tud élni" - Szintia agydaganatból gyógyult fel

pszichológus agydaganat halálfélelem daganatos betegségek rák (betegség) fájdalom gyógyulás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Milyen nyomot hagy egy rákos betegségből felgyógyult kisgyermek lelkében a rettegés, hogy talán hónapjai vannak hátra az életéből? Hogyan lehet elfelejteni a halálfélelmet és a fájdalmas, hosszú hónapokon át tartó kezeléseket? Kérdések, melyekről soha nem beszélünk, pedig legalább olyan fontosak, mint a fizikai gyógyulás - a Life.hu riportere dr. Bakos-Tóth Mária onko-pszichológussal és egy agydaganatból felgyógyult kislánnyal, Szintiával beszélgetett.
http://videa.hu/flvplayer.swf?v=9rSatXWPCZJ1Fnsb21. hétben jártunk, mikor kiderült, hogy hiányzik a kislányunk bal alkarjahttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120904-530-ezer-forint-tamogatast-nyert-a-gezenguz-alapitvany-a-gyogyvarazs.htmlRippel Vivien: Jövőre szeretnénk egy következő bébithttp://www.life.hu/anyaskodj/kisbabadvan/20121011-rippel-viviennek-es-rippel-ferencnek-petesejtdonacio-segitsegevel-szuletett-kisfia.htmlSikertörténet: Irtózatosan, őrülten kell akarni - 99 kilóról fogyott bombanővé Noémihttp://www.life.hu/ez-zsir/sikersztorik/20121011-sikertortenet-99-kilorol-fogyott-bombanove-noemi.htmlNem akarok arra a sorsra jutni, mint anyukám - Stella McCartney retteg a ráktólhttp://www.life.hu/anyaskodj/20120905-a-divattervezo-stella-mccartney-retteg-a-raktol-edesanyja-linda.htmlA fiam nyakára és lábára is rátekeredett a köldökzsinór - Így szültem énhttp://www.life.hu/anyaskodj/kisbabadvan/20120919-szulestortenet-a-fiam-nyakara-es-labara-is-ratekeredett-a-koldokzsinor.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.