betegség Rachel Hunter Rod Stewart szívprobléma szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rachel Hunter új-zélandi modell és tévés celeb a napokban először mesélt komoly betegségéről.

A Rod Stewart exfeleségeként elhíresült modell először mesélt arról, hogy komoly szívproblémái lettek, miután egykori vőlegénye szakított vele. Az asszonyt ugyanis nagyon meggyötörte az, amikor hokijátékos kedvese, Jarret Stoll felbontotta az eljegyzésüket. A kétgyermekes anyukának a szó szoros értelmében fájt és megdagadt a szíve a szakítás miatt, és majdnem egy évet kórházban is kellett töltenie.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

"Megfáztam, és egyszer csak úgy éreztem, nem kapok levegőt. A barátaimat kértem meg, hogy vigyenek be a kórházba, ahol szívizomgyulladást állapítottak meg" - vallotta a sztár, akinél azért is alakulhatott ki ez a probléma, mert betegen edzett, és fogalma sem volt arról, hogy ettől komoly baja lehet. Persze mindehhez nagyban hozzájárult az is, hogy a szakítása miatt lelki válságban szenvedett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.