halálfélelem szívbillentyű szívműtét kockázat Schobert Norbert végrendelet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A finteszguru kockázatos szívműtétje miatt felkészült a legrosszabbra: végrendeletet írt arra az esetre, ha nem kel fel a műtőasztalról. Norbi a műtét előtti 3 évéről beszél, hogyan élte meg azt, hogy 10 százalék esélye van a halálos végkimenetelű műtétre.
http://videa.hu/flvplayer.swf?v=pqAcwLVz1mciCYOqMindenét feleségére íratta Schobert Norbihttp://www.life.hu/legykepben/20121025-schobert-norbi-magyar-fitnesz-guru-mindent-rubint-rekara-a-felesegere.htmlMegmentették Schobert Norbi életét - Könnyek között búcsúzott a feleségétőlhttp://www.life.hu/legykepben/20121011-schobert-norbert-magyar-fitnesz-gurunak-eletmento-szivmutetje-volt.htmlSchobert Norbit megverték, nem is egyszer - Videóhttp://www.life.hu/legykepben/20120928-schobert-norbi-fitneszgurut-rubint-reka-ferjet-megutottek-mar-tobbszor-is.htmlJogsi nélkül ült volánhoz Schobert Norbi fiahttp://www.life.hu/legykepben/20120911-schobert-norbert-fitneszguru-fia-schobert-zalan-volanhoz-ult.htmlÉgőnek találta a magyar olimpikonok teljesítményét Schobert Norbi - Így magyarázkodott utánahttp://www.life.hu/legykepben/20120804-ego-mondta-schobert-norbi-a-magyar-olimpikonok-teljesitmenyere-majd-magyarazkodott.htmlHorror Ausztriában: szétfúrták Schobert Norbi fogait!http://www.life.hu/szepulj/szepseghirek/20120730-horror-ausztriaban-szetfurtak-schobert-norbi-fogait.html"Nem az vagyok, akit ki lehet röhögni" - Interjú Schobert Norbivalhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120411-nem-az-az-ember-vagyok-akit-ki-lehet-rohogni-.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.