plasztikai műtét mell családanya méret extrém szilikonmell büszkeség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hat gyereket nevelő 44 éves édesanya, Lacey Wildd mellei olyan súlyosak, hogy egy bőr alá beültetett, a törzséhez rögzített melltartót kell viselnie, ami disznóbőrből és saját izmaiból áll.

A jelenleg LLL-es mellmérettel rendelkező 44 éves modell azt tervezi, hogy még nagyobb implantátumokat ültet a melleibe, és MMM-es méreteivel a világ legnagyobb mellű nője címre pályázik, annak ellenére, hogy saját bevallása szerint hatalmas keblei miatt képtelen kényelmesen aludni, és gerincsérülést is szenvedett az állandó és túl nagy terheléstől.

Nézz még több akkor és most képet sztárokról ITT!



Az egykor vékony, szőke, csinos nő mára hatgyerekes anyukává vált, aki eddig 12 alkalommal műttette meg a melleit, így jelenleg a mellméret-világranglista hetedik helyét foglalja el, de Lacey nem nyugszik, míg övéi nem lesznek a világ legnagyobb mellei. A meglehetősen drága plasztikai műtétek költségeit egyébként többnyire a modell lelkes rajongótábora finanszírozza.

Northfoto
Northfoto

Lacey fiatalon (balra) és a műtétek után lányával, Torival (jobbra)

A négy fiatalabb gyerek még együtt él édesanyjával, és az iskolában gyakran gúnyolják őket anyjuk kinézete miatt, de Lacey rendszerint azzal érvel, hogy minél nagyobbak a mellei, annál jobb megélhetést tud biztosítani gyerekei számára. "Gyakorlatilag a mellem a fizetőeszközöm, minél nagyobbak, annál több a bevételem, és én szeretnék mindent megadni a családomnak. Egy cseppet sem szégyellem magam, büszke vagyok rá, hogy műanyag vagyok" - nyilatkozta Lacey a Sun Sentinel című bulvárlapnak.

Lacey Wildd 21 éves korában vállalkozott az első mellnagyobbító műtétre, amikor még pincérnőként dolgozott egy étteremben, de azóta számtalan műtéten esett át, és egyszerűen nem bírja abbahagyni, szenvedélyévé vált a mellnagyobbítás. Lacey gyerekei egyáltalán nem örülnek anyjuk mániájának, ráadásul gyakran kerülnek kínos szituációkba miatta. "Nem akarom, hogy anya tovább növelje a mellméretét, szerintem egyáltalán nem gondol bele a kockázatokba, és nem is érdekli a véleményünk. Az orvosok szerint is nagyon veszélyes már, amit anya tesz. Mi lesz velünk, ha meghal?" - panaszkodott Tori, Lacey 17 éves lánya.

Lacey Wildd egy ideje nem hord melltartót, hogy megnyúljon a bőre, így ugyanis még nagyobb implantátumot lehet beültetni. A 44 éves nő állandóan fűzőt visel, hogy dereka keskenyebbnek tűnjön, de volt már két hasplasztikája, négy teljes zsírleszívása és kapott két fenékimplantátumot is.

Eltávolítják a híres színésznő egészséges melleithttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20121011-eltavolitjak-a-hires-szineszno-michelle-heaton-egeszseges-melleit.htmlChristina Hendricks hegyes melleire vágynak a brit nőkhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20121009-a-mad-men-reklamorultek-cimu-tevesorozat-sztarja-christina-hendricks.htmlMitől nőtt meg Tom Cruise melle?http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120823-ferfiak-nagy-mellekkel-noi-hormon-okozza-a-mellnovekedest.htmlEgyenként több mint 38 kilósak az óriásmellű nő kebleihttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120718-a-vilag-legnagyobb-termeszetes-mellei-egyenkent-38-kilosak.htmlZöldségekkel és étrendváltoztatással gyógyult ki a mellrákból egy 55 éves nőhttp://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20120808-zoldsegekkel-gyogyult-a-mellrakbol-egy-55-eves-no-visszautasitotta-a.htmlVastag Tamás már két mellkasműtéten is átesett - Tölcsérmelle alakult ki a fiatal énekesnekhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120806-vastag-tamas-mar-ket-mellkasmuteten-is-atesett-tolcsermelle-alakult.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.