Rákos édesanyja miatt vetkőzik az egyetemista

agydaganat meztelen naptár jótékonykodás diáklány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy fiatal, egyetemista lány meglepő dologra szánta rá magát. A lány ledobta ruháit egy naptárfotózás miatt, az abból befolyt összeggel pedig a daganatos betegségben szenvedőknek segítene.

A 21 éves Amy Morfoot anyjánál agydaganatot diagnosztizáltak. "Édesanyámról az év elején derült ki, hogy rákos. Ez az egész családot megrázta, és ekkor döntöttem a naptárfotózás mellett. A szüleim büszkék arra, hogy én magam vittem véghez a dolgot. A bátyám az egyetlen, aki irtózik az egésztől" - vallott a lány a különös akciójáról. A merész fotókat itt nézheted meg.

Thinkstock
Thinkstock

Illusztráció

Amy hat diáktársát kérte meg, hogy pózoljanak vele a naptárban. A fotókat a Cardiff Egyetem edzőtermében és a rugbypályán készítették. A lány azt is elmondta, időbe telt, mire meglettek a fotók a rossz időjárási viszonyok miatt, de elégedett az eredménnyel. Ha minden jól megy, a naptár révén közel 5500 fonttal támogathatja a család az agydaganattal küzdők alapítványát. Az Egyesült Királyságban egyébként ez a betegség viszonylag gyakori: évente közel 3500 áldozatot követel.

Tampon: hasznos vagy halálos?http://www.life.hu/gyogyulj/20121106-egeszseg-es-megelozes-tampon-hasznos-vagy-halalos.htmlCsernus az Y diagnózissal drogozott (18+)http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20121109-hamarosan-itt-az-y-diagnzos-legujabb-filmje-amely-a-drogos.htmlSötétzöld vérrel sokkolta az orvosokat egy férfihttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20121108-sotetzold-vere-volt-egy-ferfinak-kanadaban-az-orvosokat-sokkolta.htmlNem Szita Bence volt az egyetlen áldozathttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20121108-szita-bence-halalaval-megpecsetelodott-p-erika-gyermekeinek-a-sorsa-is.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.