Túlélte a rákot, mégis tovább dohányzik az énekes

műtét pajzsmirigy Rod Stewart rák (betegség) túlélés énekes dohányzás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról korábban a Life.hu is beszámolt, Rod Stewart orvosai 12 évvel ezelőtt rákos elváltozást találtak az énekes pajzsmirigyén. Akkor egy 4 órás műtétet, valamint 6 hónapnyi lábadozást és hangtornát követően a sztár legyőzte a halálos kórt, most azonban megint az életével játszik.

Nem tudja abbahagyni a dohányzást a 67 éves brit énekes, akinek élete legnehezebb küzdelme volt a rák elleni harc. A sztár akár el is veszíthette volna a hangját, műtéti beavatkozása ugyanis veszélyeztette a torkában lévő izmokat is. "Elmondták, hogy az életmentő, négyórás műtét során el kell vágniuk a torkomban egy izmot, aminek következtében elveszíthetem a hangomat. Így azzal néztem szembe, hogy ha túl is élem a beavatkozást, lehet, hogy örökre megfosztanak a legnagyobb kincsemtől, és soha többé nem állhatok színpadra" - mondta el Stewart.

Northfoto
Northfoto

Rod Stewart azonban nemhogy tanult volna az esetből, és örülne, hogy maradandó hangi és egyéb szervi károsodás nélkül élte túl a rákot, ismét cigi után nyúl. A nyolcgyermekes apuka jobban tenné, ha ügyelne az egészségére.

Láttad már? Benne vagyunk a tévében!

Újra kórházba került Schobert Norbi - Idén már nem lép a nyilvánosság elé!http://www.life.hu/legykepben/20121119-schobert-norbi-magyar-fitnesz-guru-ismet-korhazba-kerult-sulyos-influenzaval.htmlNem fél a konkurenciától a Voice Mesterehttp://www.life.hu/legykepben/20121119-malek-andrea-a-voice-mestere-nem-fel-a-konkurenciatol.htmlMeghalt a népszerű magyar zenészhttp://www.life.hu/legykepben/20121119-lehoczki-karoly-magyar-zenesz-a-kistehen-zenekar-egykori-dobosa-meghalt.htmlA feleségét is megcsalja Hajdú Péter?http://www.life.hu/legykepben/20121119-hajdu-peter-csalja-feleseget-sarka-katat-mrfrizbi-cimu-konyv.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.