nemváltás szexualitás transzszexualitás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gyermekkora óta tudja, hogy lányként kell élnie. A Miss Anglia transzszexuális győztese köszönetet mondott családjának a BBC kamerái előtt, amiért támogatták őt álmai megvalósításában.

Pasik, akik isteni testbe születtek! Legeltesd a szemed a képeken!



A ma már gyönyörű fiatal lányként élő Jackie-nek a legnehezebb időszaka a középiskola volt. "Borzalmas volt. Leköptek, összevertek és gúnyos neveket adtak nekem. A legrosszabbak a szülők voltak." Jackie-t annyira megviselték a történtek, hogy többször is az öngyilkosságba menekült. "Tizenegy éves volt, amikor gyógyszertúladagolással próbálkozott, és tizenöt éves koráig még hatszor kísérelt meg öngyilkosságot" - emlékszik vissza a lány édesanyja. Jackie tizenhárom évesen Bostonba utazott, itt vette kezdetét a nemváltó műtét. "Vért vettek tőlem, valamint egy pszichológiai vizsgálaton kellett átesnem. Semmi kétségem sem volt, és végül az orvosom is belátta: nekem lányként kell élnem."

Jackie ma már nőként boldog, és hálás a családjának, amiért végig mellette álltak és támogatták az elhatározásában. "Sok év kínszenvedés után szeretném, ha megértenék, hogy mi is emberek vagyunk. Én is ugyanolyan hétköznapi lány vagyok, mint más, csak egy érdekes múlttal a hátam mögött."

Zombinak nézték a 80 éves bácsit - tetszhalottakhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20121121-halottnak-hitt-emberek-ebrednek-fel-halaluk-utan-tetszhalottak.htmlKar nőtt a háta közepére egy 11 éves kislánynakhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20121120-egy-emberi-mellkas-es-egy-ket-ujjban-vegzodo-kar-fejlodott.htmlÁllat a családban - Ezek a legnagyobb veszélyekhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20121121-allat-a-csaladban-ezek-a-legnagyobb-veszelyek.htmlNézd meg - Így pusztít a bolhahttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20121121-nezd-meg-igy-pusztit-a-bolha.htmlMarjai Judit: "Halálosan kényelmetlen, de megéri"http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20121120-marjai-judit-laba-a-magassarku-cipotol-begyulladt-ezert-lokeshullamterapiara-jar.htmlTúlélte a rákot, mégis tovább dohányzik az énekeshttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20121119-tulelte-a-rakot-megis-tovabb-dohanyzik-az-enekes-rod-stewart.htmlTeljesen eltorzult egy kínai férfi arca a daganatoktólhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20121119-nem-latott-nem-birt-lelegezni-megmutottek-a-kinai-ferfit.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.