szívműtét intenzív osztály fitneszedző Schobert Norbert
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nyolc napig titokban volt az intenzíven Schobert Norbi, akit októberi szívműtétje után november legvégén is meg kellett műteni - ahogy arról csütörtökön a Life.hu is beszámolt. Kiderült, hogy a fitneszguru szívét 200 percre állították le.

"Ne aggódjatok! Jobban vagyok, picit és picit, napról napra. Odakint valami megtámadott, amihez kevés a lélek, az erő, a sportmúlt. A zseniális orvosok nagy, durva, hosszú életmentő műtétet végeztek rajtam múlt péntek este, 200 perc szívmegállítással. 8 napot voltam titokban intenzíven a határmezsgyén. Már nem ott vagyok" - írta az októberi után egy újabb életmentő műtéten átesett fitneszguru. A műtétet azért kellett végrehajtani rajta, mert első szívműtétje után fertőzés lépett fel nála, az immunrendszere legyengült. A Blikk úgy tudja, hogy Norbi hamarosan elhagyhatja az intenzív osztályt.

Fotó: TV2
Fotó: TV2

Tudod, hogyan kell újraéleszteni valakit?http://www.life.hu/gyogyulj/20121203-ujraelesztes-eletet-ment-a-helyes-modon-vegzett-ujraelesztes.htmlHoltan találták a terhes Katalin hercegnőről pletykáló nővérthttp://www.life.hu/gyogyulj/20121207-meghalt-a-katalin-hercegnorol-pletykalo-nover.htmlRosszul bánik a kislányával? Meggyanúsították a sorozatszínészthttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20121206-bantalmazassal-vadoltak-meg-gyereke-fulmutetje-miatt-az-angol-szinesznot.htmlTeával a vérnyomás ellen - Valóban ajánlott?http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20121205-magas-vernyomas-kezelese-teakkal-valoban-ajanlott.htmlKatalin hercegnő akár kilenc hónapig is szenvedhet - Ikreket vár?http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20121205-csillapithatatlan-terhessegi-hanyastol-szenved-katalin-hercegno-amely-komoly-kezelest-igenyel.htmlEgy egyszerű nátha is végezhet velünk?http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20121205-egyre-inkabb-terjednek-a-szuperbakteriumok-amelyek-ellenallnak-az-antibiotikumoknak.htmlBudapesten gyógyul a brit musicalszínészhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20121204-budapesten-hozatja-rendbe-a-fogait-jackie-clune-musicalszinesz.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.