VV Évának ölnie kell, hogy megmentsék?

VV Éva botrányhősnő Való Világ valóságshow celeb Baukó Éva botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
"Nem vagyok BB Éva" - nyilatkozta a Borsnak az egykori villalakó, aki minden hétre szállít valamilyen botrányt. Éva, aki az összeomlás szélén áll, legutóbb például késsel támadt barátnőjére majd pedig a toxikológián kötött ki. A Life.hu cikkéből kiderül, hogy szerencsére nem történt tragédia, a sztárt azonban addig nem kezelhetik, ameddig nem követ el bűncselekményt.

Nem kellene ötleteket adni a botrányhősnőnek, hiszen magától is meglehetősen kreatív. Hétről hétre csinál valamit, ami kiveri a biztosítékot. Az összeomlás szélén álló lányt a családja is nagyon félti, egyelőre azonban sehogyan sem tudnak segíteni rajta. A Bors által megkérdezett jogász szerint ugyanis a kényszergyógykezeléshez legalább egy súlyos bűncselekményt kellene elkövetnie, olyat, amely összefüggésbe hozható lenne megborult elmeállapotával.

Fotó: Mudra László [origo]
Fotó: Mudra László [origo]

Mivel Éva állítja, hogy egészséges, esze ágában sincs elvonókúrára menni, vagy bármilyen segítséget igénybe venni. A legnagyobb problémát az okozza számára, hogy nem kap munkát. Legutóbb még egy ciki, mulatós videóklipben való szereplést is bevállalt. A valamikori villalakó fél attól, hogy amennyiben nem lesz hamarosan állandó jövedelme, vissza kell mennie Békéscsabára.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.