depresszió színésznő gyógyszer Csala Zsuzsa túladagolás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Túl sok gyógyszert vett be Csala Zsuzsa. A komika rosszul lett, mert nem volt hajlandó orvost hívni.

Zsuzsa már évek óta betegeskedik, lábát műteni kellene, ahogyan a gerincsérvét is, ám ő hallani sem akar az orvosokról és a kórházról. A színésznő azt mondja, hogy már számolni sem tudja, naponta hányszor kell a bogyókhoz nyúlnia, így nem meglepő, hogy elszámolta magát. Zsuzsa jó ideje küzd a depresszióval. Az ünnepeket is egyedül töltötte - írja a Blikk.

Forrás: MTI / Nándorfi Máté
Forrás: MTI / Nándorfi Máté

,,Nem érdekelt volna, ha meghalok. Már több mint egy éve várom a halált, de még mindig nem jött el. Nem értem, miért. Igen, depressziós vagyok, és már elegem van abból, hogy azt sem tudom, mire és hány gyógyszert kell szednem. Elszámoltam magam, és rosszul lettem. Nem akartam orvost, mert gondoltam, ha most kell meghalnom, akkor úgyis megtörténik. De megint túléltem. Ezt is. Nem tudok semmi jót mondani. Alig állok a lábamon, itthon már minden lépést kiszámoltam, hogy hova kell tennem a lábam, hogy valamibe meg tudjak kapaszkodni. Persze ha színpadon vagyok - ott is csak bottal -, megjátszom magam, hogy jól vagyok, hiszen színésznő vagyok, ez még valamennyire megy! De ki tudja, meddig?! Eszembe jutott az édesanyám és a férjem, akik elmentek mellőlem. Nem kímél a sors azzal, hogy még élek, mert végig kell néznem a nővérem haldoklását, aki már fel sem ismer. Nem megy már a nevetés sem, de meg kell erőltetnem magam" - mesélte szomorúan a színésznő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.