Pál Dénes megverés sérülés bántalmazás The Voice
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiderült a Voice varázslatos szemű versenyzőjének, Pál Dénesnek a titka: két évvel ezelőtt csúnyán megverték a Keleti pályaudvar környékén. A 21 éves énekes máig nem heverte ki az esetet.

Pedig még ma is sokszor kell arra járnia a fiatal fiúnak, hiszen a Miskolcra tartó vonatok a Keletiből indulnak, így ha haza akar menni, nem tudja elkerülni a környéket - írja a Blikk.

A mélyhangú tehetséget olyannyira megverték anno, hogy a szája is felrepedt, és csak a szerencsén múlott, hogy nem történt komolyabb baj. A lelki sérülések azonban maradandónak bizonyultak.

Forrás: TV2
Forrás: TV2

"Barátoknál voltam Budapesten, és épp siettem az utolsó miskolci vonathoz, amikor el kellett mennem egy kocsma előtt. Többen álltak ott, akikre csak egy pillanatig néztem, de az elég volt ahhoz, hogy belém kössenek. A következő percben már csak az ütéseket éreztem és a vért a számban, egy pofontól ugyanis felrepedt az ajkam" - meséli a történteket Dénes, amelyek máig nem hagyják nyugodni. Csak nehezen tudott kitörni a tömegből, és ahogy futott a feje mellett a falon tört szilánkokra egy rosszul célzott sörösüveg.

Te félted a gyermekedet a bulizástól?http://www.life.hu/gyogyulj/20130117-egyre-tobb-az-itatos-rablas-a-szorakozohelyeken-megkerdeztuk-a-gyermekpszihologust.htmlKöss be, kérlek! - Az életmentő perchttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20130116-a-gyermekules-es-a-biztonsagi-ov-fontossaga-a-gyerekeknel-.htmlA fiú, akinek még a szemgolyója is szőröshttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20130115-szoros-szemgolyoval-elt-egy-19-eves-fiu-egy-ritka-daganatos.htmlKözel 700 baktériumfajt tartalmaz az anyatejhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20130114-kozel-700-bakteriumfajt-tartalmaz-az-anyatej-valoszinuleg-az-immunrendszer.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.