Helen Flanagan sorozat sztárság tinisztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Helen Flanaganről mostanában semmi mást nem hallani, csak azt, hogy butuska, üresfejű, felszínes. A színésznő most azzal védekezik, hogy ez csupán azért van így, mert tönkretette a hírnév. Szegény lelkileg padlón van.

Helen a Coronation Street című sorozat Rosie-ját alakítja immár 12 éve, és állítása szerint ez a szerep tette tönkre a hírnevét, a hírneve pedig őt. Szegény lány, nem lehet könnyű feldolgozni egy ilyen vad tinédzser szerepet, az átéléséhez azzá is kell válnia, aztán pedig sírni, mert mindenki egy buta ribancnak tartja. A 22 éves lány lelke teljesen összetört a celebség súlya alatt.

Forrás: Twitter /  Fotó: Stacey Clarke
Forrás: Twitter / Fotó: Stacey Clarke

Helen állítólag több lavórt is telesírt már amiatt, hogy a közönség semmi mást nem lát benne, csak egy nagymellű, ostoba libát. Szerinte ugyanis nemcsak a dekoltázsa mély, de a lelke is.

Nem egyedi eset, hogy egy gyerekként híressé lett színész tönkrement a hírnév súlya alatt. Így járt például Macaulay Culkin, a Reszkessetek, betörők! sztárja is.

Méregdrága gyógyszerek? Itt a megoldáshttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20130117-olcsobban-is-megkaphatod-meregdraga-gyogyszerek-kikeverve-a-patikabol.htmlInfluenza elleni oltás: hasznos vagy veszélyes?http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20130118-influenza-elleni-oltas-hasznos-vagy-veszelyes.htmlMegtalálták a legerősebb fájdalomcsillapítóthttp://www.life.hu/gyogyulj/20130115-megtalaltak-a-legerosebb-fajdalomcsillapitot.htmlHetek alatt végzett a rák Sophiya Haque-kalhttp://www.life.hu/gyogyulj/20130118-rakban-halt-meg-sophiya-haque-szineszno.htmlEzért veszélyes a tündéri kölyökkutyahttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20130117-orsofergessegre-a-kolyokkutyak-a-leghajlamosabbak-ami-az-emberre-is-veszelyes.htmlPál Dénest megverték és megaláztákhttp://www.life.hu/gyogyulj/20130118-pal-denest-a-voice-versenyzojet-megvertek-es-megalaztak-az-utcan.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.