kimerültség Moldova György kórház szívinfarktus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Több nagysikerű könyv íróját, Moldova Györgyöt egy hete szállították kórházba, ám állapota még mindig nem engedi, hogy hazamenjen.

A 78 éves író szívinfarktus gyanújával került kórházba, ám mint kiderült, a tüneteket a fáradtság okozta. A Blikk meglátogatta a kórházban a nyughatatlan írót, és elég rossz bőrben találta. A mindig energikus író nem tud segítség nélkül járni, és ez a kedélyállapotára is rányomja a bélyeget.

Forrás: Wikipedia
Forrás: Wikipedia

"Szeretnék mielőbb hazamenni, mert így nem tudok írni. Gyenge vagyok, de már sokkal jobban érzem magam, köszönöm" - árulta el Moldova, és hozzátette, próbál erőt gyűjteni a felépüléshez.

A kórházban minden biztosított gyógyulásához, és ott legalább nem tudja kihúzni magát a pihenés alól. Otthon 5-8 órán keresztül ír még a mai napig is, és a kórházban is az a legfőbb panasza, hogy nem dolgozhat. Egyelőre nem tudni, mikor hagyhatja el az intézetet.

Amikor egy 4 évesről kiderül, hogy AIDS-eshttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20130122-aidset-es-kulonbozo-fertozeseket-kapott-el-edesanyjatol-egy-4-eves.htmlSúlyos beteg az Oscar-díjas sztár?http://www.life.hu/gyogyulj/20130124-penelope-cruz-javier-bardem-felesegenek-fulebe-akupunkturas-tuket-ultettek.htmlSúlyos balesetet szenvedett a világsztárhttp://www.life.hu/gyogyulj/20130124-iker-casillas-a-real-madrid-kapusanak-csapattarsa-alvaro-arbeloa-torte.htmlEgyre több a mutáns ember: nincs szagukhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20130123-minden-otvenedik-ember-olyan-mutans-genvarianst-hordoz-amelynek-koszonhetoen-nincs.htmlÉletmentő műtét vár Vili bácsirahttp://www.life.hu/gyogyulj/20130123-varkonyi-andras-a-baratok-kozt-sztarjan-szivmutetet-hajtanak-vegre.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.