depresszió lélekgyógyászat lélek Megasztár énekesnő Tóth Vera
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Másfél éve majdnem mindent feladott Tóth Vera, aki akkor olyan lelkiállapotban volt, hogy abba akarta hagyni az éneklést. Az énekesnő azóta megtanulta szebbnek látni a világot, és épp új lemezre készül.

"Most készülnek az új dalaim, amelyekből pár már tavasszal hallható lesz. Szeretném a közönséget még közelebb engedni magamhoz, átadni, hogy milyen is az igazi Tóth Vera" - nyilatkozta az énekesnő a Blikknek.

Fotó: TV2
Fotó: TV2

Kattints a képre és nézd meg Tóth Vera másik arcát!

A 27 éves egykori Megasztár-nyertes, aki nemrég elhatározta, még egyszer és utoljára belevág a fogyókúrába, másfél éve majdnem teljesen feladta az álmait. Akkor úgy volt vele, hogy abbahagyja az éneklést. Állítása szerint semmi nem érdekelte mindaddig, amíg nem jött egy égi jel - ahogy ő fogalmaz -, és megtanulta szebbnek látni a világot. Vállalkozott arra, amire csak kevesen, hogy jobban megismerje magát. "Sokan ezt nem vállalják fel, félnek a kudarcoktól, hogy tükörbe nézzenek, és szembesüljenek a hibáikkal, nekem sem volt egyszerű, de én bátor voltam" - mesélte a bulvárlapnak az énekesnő, aki elárulta azt is, hogy sok hódolója akad ugyan, de ő még nincs kész a szerelemre.
"Nem vagyok még felkészülve egy kapcsolatra. Most éppen azon dolgozom, hogy még szerethetőbbé tegyem magam, az embert, nem pedig az énekesnőt. Kicsit parkolópályára tettem ezt az egész szerelem kérdést, mert még nem kell, hogy eljöjjön az igazi. Nem vagyok lemaradva semmiről, most úgy érzem, magammal kell foglalkoznom, mert ha szerelembe esek, akkor odaadom a lelkemet a páromnak, és sokkal többet foglalkozom vele, mint magammal."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.