Így működik az AIDS-nyálteszt

nyál teszt AIDS AIDS-betegség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nincs tűszúrás, nem kell órákat várni. Az új teszt 10 perc alatt kimutatja a halálos kórt. Végre eljutott Magyarországra is. Megmutatjuk, hogyan működik.
Amikor egy 4 évesről kiderül, hogy AIDS-eshttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20130122-aidset-es-kulonbozo-fertozeseket-kapott-el-edesanyjatol-egy-4-eves.htmlBiztató eredmények: gyógyítható lesz az AIDS?http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120905-kutatasi-eredmenyek-biztatoak-10-even-belul-gyogyithato-lesz-az-aids.html47 éves és köszöni, jól van - Timothy az egyetlen a világon, aki felgyógyult az AIDS-bőlhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120806-kigyogyult-egy-ferfi-az-aidsbol.htmlKalandokban jók vagyunk - A magyarok nem félnek az AIDS-tőlhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20111130-kalandokban-jok-vagyunk-a-magyarok-nem-felnek-az-aidstol.htmlAIDS: Megvan az első gyógyult beteg!http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20101217-megvan-az-ellenszer-meggyogyult-az-elso-hivfertozott-ferfi.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.