Holnap eldöntik, hogy felébresztik-e Cipőt

betegség Republic Cipő Bódi László sztár énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Holnap eldől, hogy felébresztik-e a mesterséges mélyaltatásból Cipőt - tudta meg a Life.hu. A Republic zenekar frontembere péntek hajnalban lett rosszul, leállt a szíve, összeomlott a keringése, de sikerült megmenteni az életét. Azóta intenzív osztályon kezelik.

Kövesd a Life.hu-t a Facebookon is!




Fotó: Facebook/Republic
Fotó: Facebook/Republic

Az életét sikerült megmenteni, de azóta mesterséges mélyaltatásban tartják orvosai, hogy a szervezete meg tudjon erősödni a súlyos összeomlás után. A legnagyobb közösségi oldalon rengetegen írják, hogy aggódnak az énekes egészségéért és drukkolnak azért, hogy holnap magához térjen.

"Uram, maga állva alszik?" - Egy vak fiú életehttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20130211-istvan-koraszuletes-miatt-inkubatorban-vesztette-el-a-latasat.htmlEgyre csak fogy Beckhamnéhttp://www.life.hu/gyogyulj/20130218-victoria-beckham-a-londoni-divatheten-mutatta-meg-sovany-testet.htmlLady Gaga tolószékbe kényszerülthttp://www.life.hu/gyogyulj/20130219-lady-gaga-amerikai-enekesno-nem-tud-jarni-tolokocsiba-kenyszerult-csipomutete.html"Meg akart ölni a barátnőm!"http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20130208-csaladon-beluli-bantalmazas-onmagunkat-betegitjuk-meg-egy-rossz-parkapcsolatban.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.