sztriptíztáncosnő implantátum fenék plasztikai sebészet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A korábban sztriptíztáncosként dolgozó 44 éves Renee Talley nagyobb és formásabb feneket szeretett volna, ezért egy olcsó plasztikai sebészhez fordult, aki felajánlotta, hogy beülteti hátsójába a szilikonimplantátumot.

Kövesd a Life.hu-t a Facebookon is! Ha pedig a hollywood-i sztárok stílusa érdekel, ajánljuk a StílusZaru oldalt!


"Úgy éreztem, hogy meg fogok halni, alig kaptam levegőt. A műtét után négy hónapig fel sem tudtam kelni az ágyból, és csak a hasamon voltam képes feküdni. A mosdóba sem voltam képes kimenni anélkül, hogy majdnem elájultam volna" - nyilatkozta Renee Talley a The Sun újságírójának.

"A beültetés utáni első naptól kezdve szörnyű, égető érzés volt a fenekemben, amikor hozzáértem, úgy éreztem, hogy tűzforró vagyok. Annyira tele volt pumpálva a fenekem folyadékkal, hogy már attól tartottam, az egész szét fog robbanni. Aztán egy nap az egész implantátum csak úgy megfordult a bőröm alatt, amitől persze nagyon megijedtem. Azt hittem, hogy meg fogok halni. Ma már jobban vagyok, de a fenekem szörnyen néz ki" - folytatta Renee.

Forrás: www.pics.lockerz.com
Forrás: www.pics.lockerz.com

A 44 éves nő plasztikai sebészeti rémálma lassan három és fél éve kezdődött, mikor megkapta a feketepiacról származó szilikoninjekciót a fenekébe. Ez a fajta szilikon ugyanabból az illegális készletből származott, amelynek következtében a húszéves Claudia Aderotimi életét vesztette 2011-ben.

Renee végül tavaly novemberben kivetette az implantátumot a fenekéből, de az egészségügyi számlája végösszege elérte a 200.000 angol fontot (kb. 66 millió forint). A szerencsétlenül járt nő teljesen eladósodott, és jogi lépéseket fontolgat. "Úgy döntöttem, hogy megtartom a kioperált szilikondarabot, és az ágyam melletti éjjeliszekrényre helyeztem, hogy mindig emlékeztessen rá: úgy fogadjam el magam, ahogy vagyok" - mondta Renee.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.