rajongó kóma Republic Cipő zenész
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Továbbra is élet és halál között lebeg Cipő. Gépek tartják életben, a hozzátartozói az utolsó pillanatig nem akarják őt elengedni.

A Blikk információi szerint a Republic frontembere nem ragaszkodott ennyire az élethez: saját kérésére még a transzplantációs listára sem került fel, mert nem akart más szívével élni. Pedig jól tudta, hogy adott esetben ez lehet az egyetlen esélye a túlélésre. Egy neve elhallgatását kérő, a családhoz közelálló informátor szerint a zenész sorsa három nő kezében van. Az orvosok hivatalosan a feleségét is bevonják majd a döntésbe, hogy a legrosszabb forgatókönyv esetén mitévők legyenek. Két gyermekének anyja, Zsuzsa pedig kikéri majd Cipő barátnőjének és testvérének a véleményét, hogy együtt mondják ki a végső szót. A napilap információi szerint egyébként többször szó esett arról, hogy szívátültetésre lenne szüksége, de Cipő mindannyiszor határozott volt ebben a kérdésben.

A Life.hu-nak nemrég nyilatkozott az együttes menedzsere - a legfrissebb információkat itt olvashatod.

Forrás: MTI/Kollányi Péter
Forrás: MTI/Kollányi Péter

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.