Rákot diagnosztizáltak az RTL Klub fiatal sztárjánál

betegség Éjjel-nappal Budapest reality sorozat rák RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nyirokmirigyrákot diagnosztizáltak gyerekkorában az orvosok az Éjjel-nappal Budapest című RTL klubos műsor Ritájánál.

"Szerencsére időben észrevették az orvosok, és kiműtötték a daganatot, amely jóindulatú volt. De később visszanőtt, és akkor már rosszindulatú lett" - mesélte Timi a Blikknek, akit később kemoterápiával, majd sugárral is kezeltek az orvosok.

Forrás: RTL Klub
Forrás: RTL Klub


"Amikor újra visszaülhettem az iskolapadba, már kendőben jártam suliba, hiszen kihullott a hajam. Aztán egyszer bevertem a fejem a hintába, és felrepedt. Másnap nem viselhettem a kendőt, hanem kopaszon kellett suliba mennem. Azt hiszem, ez volt az a pont, amikor érzékeltem, hogy én valami miatt más vagyok, mint ők" - emlékezett vissza Timi, aki a vele történtek miatt hisz a karmájában. "Úgy gondolom, hogy minden visszaüt, ezért sem tennék soha olyan dolgokat, amit Rita csinál a sorozatban" - mondta a fiatal reality-szereplő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.