Republic Cipő szívátültetés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik, Cipő egyetlen esélye a szívátültetés.

Ahogy arról már korábban a Life.hu is beszámolt, Cipő életét valószínűleg a szívátültetés mentené meg. A szakember szerint a történtek után képtelenség, hogy hosszabb távon bírja a szíve, de a transzplantációt addig nem végzik el, ameddig nem javul az állapota. "Amíg nem ébred fel a kómából, nincs értelme a transzplantációnak, hiszen a legalapvetőbb vizsgálatokat sem tudják elvégezni rajta" - mondta a Vasárnapi Blikknek dr. Papp András, a Szent Rókus kórház kardiológiai rehabilitációs osztályának vezetője.

Forrás: MTI/Kollányi Péter
Forrás: MTI/Kollányi Péter

A szakértő azt is elmondta, még akkor is hosszú az út a szervátültetésig, ha Cipő vállalja, és szerencséje is van, mert éppen lesz számára megfelelő donor.

Ételmérgezés otthon: Erre figyelj!http://www.life.hu/gyogyulj/20130225-etelmergezes-otthon-tunetei-es-javaslatok-a-tisztasag-erdekeben-es-a.htmlEgy anorexiás kislány vallomásahttp://www.life.hu/gyogyulj/20130301-hetevesen-lett-anorexias-egy-brit-kislany.html"Majd| felrobbant a fenekem"http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20130220-implantatumot-ultetett-a-fenekebe-egy-sztriptiztancosno.htmlKar nélkül is nőies a többgyermekes modellhttp://www.life.hu/gyogyulj/20130226-barbara-guerra-fitneszbajnok-es-modell-kar-nelkul-el.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.