Arany tolószékben gyógyul Lady Gaga

műtét arany egészség csípőprobléma Lady Gaga tolószék gyógyulás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Királynőhöz méltóan, egy 24 karátos, aranyozott tolószékben gurult ki a kórházból Lady Gaga. A popsztár ebben a különleges, egyedi tervezésű kocsiban lábadozik csípőműtétje után. Reméljük, mielőbb talpra áll! 

Ahogy a Life.hu-ról megtudhattátok, Lady Gagának sürgősen kés alá kellett feküdnie csípőfájdalmai miatt. A 26 éves sztár túl van a műtéten, most gyógyulgat. Segít neki a lábadozásban egy speciális, luxus tolószék. Twitter oldalára is kirakta ezt a bizarr darabot.

Forrás: Twitter/LadyGaga
Forrás: Twitter/LadyGaga

A 24 karátos arannyal bevont tolószékhez fekete bőrszék és mozgatható baldachinos rész is tartozik. Sőt, az egész lehajtható, ha Gaga esetleg úgy dönt, hogy ledől. Az énekesnő egyébként állítólag még idén nyáron férjhez megy. Reméljük, addigra már teljesen rendbe jön!

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.