Csaknem 300 kilót nyom Nagy-Britannia legkövérebb tinije. A lány még csak 19 éves, de nem bír felállni foteljéből. Pedig korábban sikerült lefogynia, volt már "csak" egy mázsás is.

Saját otthona rabja egy brit tini. Georgia Davis 19 éves és majdnem 300 kilós - írja a Sun. A lány elkeseredett küzdelmet folytat a kilókkal: ahogy a life.hu is megírta, tavaly látványos fogyása volt, de most megint visszajöttek rá a zsírpárnák. Ilyen kövéren még főzni sem képes. Helyette sütiket és félkész kajákat zabál.

Northfoto

Mostani súlyát is túlszárnyalta már egyszer: a life.hu szintén beszámolt róla, hogy tavaly májusban, 330 kilósan légzési gondjai akadtak, és le kellett rombolni a fél házat, hogy ki tudják menteni. Most sem sokkal jobb a helyzet: nem bír mozdulni a foteljéből, így még abban is alszik. Ráadásul egy fertőzés megtámadta a lábát. Így nem csinál mást, mint órákig bambulja a tévét és kedvenc romantikus vámpírkönyveit olvassa. A lány azt mondja: nem adja fel a küzdelmet.

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét! 

Ki kellett bontani a ház falát, hogy kimentsék a 330 kilós fiatal lánythttp://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20120530-ki-kellett-bontani-a-haz-falat-hogy-kimentsek-a-400.html "Végre érek valamit" - 60 kilót fogyott a világ legkövérebb tinédzserehttp://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20121010-60-kilot-fogyott-a-vilag-legkoverebb-tinedzsere.html 285 kilót fogyott a világ legkövérebb emberehttp://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20130107-285-kilot-fogyott-paul-mason-a-vilag-legkoverebb-embere-.html