Meggyógyult? Újra tud járni Lady Gaga

műtét egészség csípőprobléma énekesnő Lady Gaga jóga gyógyulás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lady Gaga ismét tud sétálni. Az énekesnő a csípőműtétje után kényszerült tolószékbe, de a minap a jógaórájára már a saját lábán ment el. Felépült?

Lady Gaga jobban van. Az énekesnő felállt tolószékéből és saját lábán ment el a jógaórájára. Ahogy a Life.hu is megírta, a sztár csípőműtétje után kényszerült a kerekesszékbe. Februárban operálták, és azóta ez az első alkalom, hogy talpon van. A sétáló Gagáról készült képeket itt megnézhetitek!

Forrás: Twitter/LadyGaga
Forrás: Twitter/LadyGaga

Lady Gaga és menő, Louis Vuitton "járgánya"

A 27 éves énekesnő azonban úgy tűnik, nincs még 100 százalékos formában. Az edzés után ugyanis ismét vagány, aranyozott tolószékébe tessékelték őt. Reméljük, Gaga hamarosan teljesen felépül és nem kell több koncertjét lemondania!

Arany tolószékben gyógyul Lady Gagahttp://www.life.hu/gyogyulj/20130313-lady-gaga-popenekesno-24-karatos-aranyozott-toloszekben-gyogyul-csipomutetje-utan.htmlLady Gaga még idén nyáron férjhez mehethttp://www.life.hu/szeress/20130312-lady-gaga-a-vad-enekesno-meg-nyaron-hozzamehet-szinesz-pasijahoz.htmlLady Gaga tolószékbe kényszerülthttp://www.life.hu/gyogyulj/20130219-lady-gaga-amerikai-enekesno-nem-tud-jarni-tolokocsiba-kenyszerult-csipomutete.htmlNem tud lábra állni Lady Gagahttp://www.life.hu/gyogyulj/20130213-koncerteket-mondott-le-lady-gaga-enekesno-aki-nem-tud-labra.htmlLady Gaga pókerarccal dedikálja a cicikethttp://www.life.hu/szorakozz/20130117-lady-gaga-rezzenestelen-arccal-dedikalta-rajongoja-mellbimboit.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.