A 18 éves Georgi Readman egy evési rendellenességből kifolyólag nem képes semmi mást megenni, mint az instant csirkés tészta egy bizonyos típusát. A szelektív evési zavarral küzdő, alig 45 kilós lány eddig közel 50 kilométernyi tésztát evett meg.


A brit wight-szigeti Shanklinben élő 18 éves Georgi Readman szelektív evési rendellenességéből kifolyólag kizárólag instant zacskós tésztát képes megenni. A fiatal lány saját bevallása szerint egyenesen fél a többi ételtől, különösen a zöldségektől és a gyümölcsöktől. Georgi irracionális félelme a többi élelmiszertől arra vezethető vissza, hogy nyolcéves korában súlyos ételmérgezést kapott egy nyaralás során. "Mikor megpróbálok enni egy kis zöldséget, hirtelen rám tör a pánik, és verejtékezni kezdek, és ha megpróbálom lenyelni a falatot, öklendezek. Nem tudok mit tenni ellene" - mondta Georgi, akiről ide kattintva nézhetsz képeket.

Forrás: Thinkstock

Az egyoldalú táplálkozás következtében a fiatal lány súlyosan alultáplált és az orvosa szerint egészségi állapota olyan, mintha legalább nyolcvanéves lenne. Az alig 45 kilós lány hetente 9 csomag zacskós tésztát eszik meg, de abból is kizárólag egy fajtát, a csirkéset hajlandó elfogyasztani, mivel a zöldséges ízesítésű tésztától is rosszul lesz. "Nagyon szeretem a tésztát, otthon a konyhaszekrényünkben hegyekben állnak a csomagolt instant tészták. Mikor anyukám boltba megy, annyi tésztát vesz, amennyit csak el bír hozni, szerencsére nagyon olcsó étel" - mondta Georgi.

A fodrásznak tanuló fiatal lány tisztában van a betegségével, és nagyon örülne, ha egészségesen tudna táplálkozni, és fel tudna szedni néhány kilót. "Hétéves korom körül kezdődött az egész. Akkoriban kezdtem el válogatni az ételek között, és emlékszem, hogy már akkor sem szerettem a zöldségeket, mert furán néztek ki. Egyszerűen öklendezni kezdtem, és nem bírtam lenyelni, ha a számba vettem egy zöldséget" - emlékezett vissza Georgi. A kóros alultápláltság következtében immunrendszere legyengült, és alig van energiája a mozgásra, pedig nagyon szeret lovagolni. "Szeretnénk profi zsoké lenni, ezért megpróbálok mindent megtenni, hogy felszedjek néhány kilót, és megerősödjek" - mondta a fiatal lány.

Forrás: thaliachristine.blogspot.ieKövesd a DizájnKuckó oldalt a Facebookon!


 Ha érdekel a lakberendezés, az egyedi, kreatív trükkök és tippek, ott a helyed a DizájnKuckó követői között. Minden nap újabb fantasztikus ötletekkel gazdagodhatsz!


IRÁNY A FACEBOOK ÉS A DIZÁJNKUCKÓ OLDAL!Nyitott szívvel ugrok fejest az ismeretlenbehttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20130403-kerekesszekkel-a-vilag-korul-bendeguz-kalandjai-a-harmadik-vilagban.html Gyógyszermentes tippek a görcsök ellenhttp://www.life.hu/gyogyulj/20130408-benke-rita-termeszetgyogyasz-tippjei-a-temeszetes-gorcsoldasra.html Egy vagyonért gyógyulgat George Michaelhttp://www.life.hu/gyogyulj/20130408-george-michael-enekest-ket-honapig-korhazban-kezeltek-egy-vagyonert.html Gyógyítja a szeretetéhséget a webrandi?http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20130328-a-szeretehseget-nem-gyogyitja-a-webes-tarskeresokon-folytatott-levelezes.html Sztárok, akik legyőzték a rettegett kórthttp://www.life.hu/gyogyulj/20130404-sztarok-akik-legyoztek-a-rakot-james-brown-anastacia-robert-deniro.html Hihetetlen, de a ráktól is megvéd a dióhttp://www.life.hu/gyogyulj/20130404-a-dio-a-mogyoro-es-a-mandula-csokkentik-a-cukorbetegseg.html