XVI. Benedek pápa Ferenc pápa Vatikán haldoklás beteg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Halálán van a leköszönt pápa. XVI. Benedek nagyon beteg. A Vatikán is elismerte.

Egy spanyol újságíró írta meg, hogy halálán van a pápa. Az újságcikkek kapcsán a Vatikán elismerte: a szentatya valóban nagyon gyenge, és nincs már neki sok hátra - számol be a BorsOnline.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Ahogy a Life.hu is beszámolt róla, XVI. Benedek február végén mondott le tisztségéről. A Szentszék szerint a 85 éves Benedek állapota azóta még inkább leromlott. A Daily Mail szerint legutolsó nyilvános szereplésein már látszott, hogy az egyházfő rossz fizikai állapotban van. Állítólag már lábra sem tudott állni, amikor utódja, Ferenc pápa a minap meglátogatta a római rezidenciáján, a Castel Gandolfóban.

Így festett tizenévesen Ferenc pápahttp://www.life.hu/life/galeria/20130319-fotokon-akkor-es-most-jorge-mario-bergoglio-lett-1-ferenc.htmlNem az új pápa után kap nevet a világhírű énekes kisfiahttp://www.life.hu/anyaskodj/20130314-michael-buble-es-felesege-luisana-lopilato-kisfiut-varnak-aki-nem.htmlMetrón utazott az új pápahttp://www.life.hu/legykepben/20130314-ferenc-az-uj-papa-visszafogott-hetkoznapi-eletet-elt-metron-utazott.htmlAz argentin Jorge Mario Bergoglio az új pápahttp://www.life.hu/legykepben/20130313-megvalasztottak-az-uj-papat-feher-fust-szallt-fel-a-sixtuskapolna.htmlBejelentette lemondását XVI. Benedek pápahttp://www.life.hu/legykepben/20130211-lemondott-a-85-eves-xvi-benedek-papa-aki-idos-korara.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.