Életveszélyes lehet a nagy mell?

mell méret nagy mell LifeNight Nagy-Britannia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szigetország legnagyobb kebleivel megáldott hölgyének óriási félelme, hogy megöli párját a melleivel.

Míg a legtöbb, kisebb mellekkel megáldott nő bármire képes lenne a nagyobb keblekért, addig el sem tudjuk képzelni, milyen hátrányai lehetnek a kerekebb domborulatoknak.

Forrás: Northfoto
Forrás: Northfoto

Claire Smedley, aki immáron hivatalosan is a legnagyobb mellű nőnek számít Nagy-Britanniában, attól retteg, hogy hatalmas kebelmérete szó szerint megöli a párkapcsolatát. A 30 éves anyuka megdöbbentő méretei nemcsak nagyságukban, hanem súlyukban sem mindennapiak: összesen 32 kg-ot nyomnak.
A háromgyerekes édesanya bevallása szerint egyszer majdnem agyonnyomta melleivel exbarátját, jelenleg azonban új párja életéért aggódik.

Ezért veszélyes, amikor kiáradnak az erekhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20130405-nem-csak-esztetikai-problema-ezert-veszelyes-amikor-kiaradnak-az-erek.htmlBetegsége miatt diétára fogták a színésznőthttp://www.life.hu/gyogyulj/20130410-sokba-kerul-gwyneth-paltrow-szineszno-egeszsege.htmlZacskós tésztán él a 18 éves tinilányhttp://www.life.hu/gyogyulj/20130411-a-18-eves-georgi-readman-egy-evesi-rendellenessegbol-miatt-nem.htmlRossz szokások jótékony hatásokkalhttp://www.life.hu/gyogyulj/20130411-rossz-szokasok-jotekony-hatasokkal-koromragas-szellentes-kopkodes.htmlBeismerte a Vatikán: haldoklik a pápahttp://www.life.hu/gyogyulj/20130412-xvi-benedek-lekoszont-papa-nagyon-beteg-a-vatikan-megerositette-hogy.htmlKorábban támadnak a kullancsokhttp://www.life.hu/gyogyulj/20130412-a-sok-csapadek-kedvezett-a-kullancsoknak-korabban-jelentek-meg.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.